Annonce
Give

Zoologisk have genåbner yderligere

Efter coronarestriktionerne er lempet, bliver der bedre muligheder for at se gorillaer og oddere, når man gæster Givskud Zoo - Zootopia. Arkivfoto: Mette Mørk
Givskud Zoo kan med de lempede coronarestriktioner igen give gæsterne adgang til en række af de indendørs faciliteter, der ellers har været lukket siden sæsonåbningen i marts.

Givskud: En aftale om yderligere lempelse af coronarestriktioner, der blev indgået på Christiansborg tidligere på ugen, betyder, at blandt andet zoologiske haver må genåbne yderligere.

Det gælder eksempelvis i Givskud Zoo - Zootopia, hvor man får bedre mulighed for at vise en række af parkens dyr frem samt genoptage kørslen med safaribusserne.

En af de dyrearter, som gæsterne i parken kun har haft begrænset adgang til siden sæsonåbningen i slutningen af marts, er gorillaflokken, men med de nye regler, kan der åbnes for det indendørs anlæg. Her kan gorillaerne opleves, selvom de er søgt i ly. Det samme gælder for anlægget, hvor de sydamerikanske kæmpeoddere holder til, oplyser Givskud Zoo.

Annonce

Også flere indendørs særudstillinger og faciliteter må igen benyttes.

Samtidig genoptages kørslen med parkens safaribus, der ellers har holdt stille på grund af forsamlingsforbuddet. Dermed kan gæster, der besøger parken uden bil, igen komme ind i blandt andet løveanlægget.

Det lempede forsamlingsforbud betyder også, at Givskud Zoo kan gennemføre særlige arrangementer for endagsgæster og indehavere af års- og kulturårskort.

Trods de lempede restriktioner skal alle over 15 år ligesom hidtil fortsat vise et gyldigt coronapas for at komme ind i parken, og der skal også bæres mundbind indendørs..

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Fik et års fængsel for knivstik og indbrud: 31-årig nægtede næsten alt - og blev dømt for næsten det hele

Annonce