50 års jubilæumsfest: Vestre Skole vil på sporet af gamle elever og lærere

Vestre Skole er i gang med at planlægge jubilæumsfest, og skoleleder Vivan Møberg håber, at rigtig mange elever - fra dem, der lige er gået ud - til de allerældste, finder vej til en festlig aften i Magion. Arkivfoto: Martin Ravn

50 års jubilæumsfest: Vestre Skole vil på sporet af gamle elever og lærere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestre Skole er i fuld gang med planlægningen til skolens 50 års jubilæum, der fejres den 14. september. Tilmelding åbner 1. marts, og skoleleder Vivian Møberg håber, at mange får øje på begivenheden.

Grindsted: Vestre Skoles 50 års jubilæumsfest nærmer sig med hastige skridt, og nu er skolen på udkig efter gamle elever og lærere, som vil med til festen.

Det bliver dog en fest, som tidligere ansatte og elever selv skal melde sig til. Opsøgende arbejde, invitationer og mails bliver alt for omfattende et arbejde for skolens personale, så skolen håber på budskabet kan sprede sig ud i de gamle årgange. Selvom alle ikke er på Facebook, hvor en gruppe er blevet stiftet, håber skoleleder Vivian Møberg, at rigtig mange vil finde frem til festen den 14. september.

- Vi henvender os til 4000 gamle elever og lærere, og det bliver en fest for knap 2000 deltagere, så det er først til mølle, siger Vivian Møberg.

Reception og fest

Tilmeldingen til festen åbner 1. marts og fortsætter indtil 1. maj, og planlægningen af festen er i fuld gang.

- Om eftermiddagen har vi reception på skolen, hvor vi håber, at nogle gamle elever har lyst til at stå for underholdningen, siger Vivian Møberg.

Efterfølgende er der fest i Magion om aftenen.

- Vi udsmykker med masser af gamle klassebilleder, og der skal stilles giner op med tøj fra de forskellige årtier, og der skal selvfølgelig også spilles musik og melodier, der kendetegner de forskellige årtier, siger Vivian Møberg.

Tid til at snakke

Underholdningen bliver begrænset, så folk får mest muligt tid til at mindes gamle dage:

- Vi ved, at det, folk allerhelst vil, er at have tid til at sidde og tale sammen, siger Vivian Møberg, der lover, at jubilæumsfesten vil emme af gamle dage og skoletid:

- Når det hele begynder, ringer vi ind med klokken.

Magion står for festmiddagen, og bagefter vil der være musik og dans. Det koster 350 kroner at deltage i middagen.

Jubilæumsfesten har været rykket frem og tilbage et par gange på grund af den kommende renovering af Vestre Skole. Renoveringen skulle have være i fuld gang på nuværende tidspunkt, og derfor blev festen i første omgang planlagt til 2020. Da renoveringen af skolen blev udskudt, åbnede det op for at holde festen i år.

50 års jubilæumsfest: Vestre Skole vil på sporet af gamle elever og lærere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce