Billund Vand er Danmarks bedste arbejdsplads

Det er de fantastiske medarbejdere, som er årsagen til, at Billund Vand A/S tirsdag aften snuppede prisen som Danmarks bedste arbejdsplads. Det vurderer direktør Ole Johnsen. Arkivfoto: Joan Karlsen.

Billund Vand er Danmarks bedste arbejdsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ole Johnsen, direktør for Billund Vand A/S, angiver en række fantastiske medarbejdere som årsagen til, virksomheden tirsdag aften blev kåret som Danmarks bedste arbejdsplads.

Billund: Danmarks bedste arbejdsplads ligger i Billund. Tirsdag aften blev prisen overrakt af Great Place to Work, som kunne udnævne Billund Vand A/S til den bedste arbejdsplads i kongeriget.

Det er 17. gang, at Great Place to Work kårer Danmarks bedste arbejdsplads. En kåring, der kommer efter anonyme trivselsmålinger og analyser af kulturen på arbejdspladsen.

- De sætter sig hele tiden nye mål og udfordrer sig selv og deres egen praksis og kultur. Det synes vi er inspirerende, og vi håber, at andre arbejdspladser vil finde inspiration i det, de gør, så vi kan skabe endnu flere gode arbejdspladser i Danmark, siger Ditte Vigsø, som er administrerende direktør i Great Place to Work.

Billund Vand
Billund Vand A/S er en forsyningsvirksomhed, som blev dannet i 2010. Selskabet er moderselskab for Billund Drikkevand A/S, Billund Spildevand A/S og Billund Energi A/S, og selskabet er 100 procent ejet af Billund Kommune.Selskabet beskæftiger cirka 30 medarbejdere.

Ved ceremonien, som tirsdag aften fandt sted i Cirkusbygningen i København, blev Billund Vand A/S både kåret som Danmarks bedste arbejdsplads og Danmarks bedste mindre arbejdsplads - en konkurrence for arbejdspladser med 20-49 medarbejdere.

Fantastiske medarbejdere

Direktør i Billund Vand A/S, Ole Johnsen, var tirsdag aften selv i København for at modtage prisen, som han naturligvis er både glad og stolt over.

- Vi har nogle fantastiske medarbejdere. Vi er lidt kendte i forvejen, fordi vi laver mange gode ting og ofte får besøg fra udlandet. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har nogle medarbejdere, som ikke kender ordet nej. De kan godt sige 'pyha, vi har travlt', men ingen siger nej, siger Ole Johnsen.

Sidste år viste en tilsvarende undersøgelse, at Billund Vand på et par områder godt kunne tåle at blive bedre. Det drejede sig blandt andet om arbejdsmiljø.

- Det er ikke nogen ufarlig arbejdsplads, fordi vi arbejder med spildevand og biogas. Der kunne vi i 2016 se, at det er noget, vi skal gøre noget ved, fordi nogle medarbejdere var lidt utrygge omkring, hvorvidt det var sikkert, siger Ole Johnsen, der også har haft fokus på at forbedre virksomhedens interne kommunikation.

- Vi skulle forbedre os på at kommunikere ud, hvad der sker i virksomheden. Det handler om, at ledelsen får meldt ud i organisationen, hvad forventningerne er. På de to punkter har vi forbedret os, siger direktøren.

Billund Vand er Danmarks bedste arbejdsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce