Billund-virksomhed har vokseværk

Adival, som indtil i år hed ScrapTrans, udvider med 2000 kvadratmeter, så kapaciteten fremover passer bedre med efterspørgslen. Foto: Martin Ravn

Billund-virksomhed har vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hos Adival er pladsen blevet for trang til behovet, og derfor har virksomheden påbegyndt en større udvidelse.

Billund: Virksomheden Adival, som bor på Stilbjergvej i Billund, har længe haft brug for mere plads. Som det er nu, må lagermedarbejderne være kreative med at flytte meget rundt for at have alle deres fodermiddelprodukter under tag, men snart får de bedre arbejdsbetingelser til hele virksomhedens bedste.

Direktør Søren Christensen har således sat gang i en proces, som betyder, at de omkring 3000 eksisterende kvadratmeter til produktion og lager i løbet af 2018 bliver til yderligere 2000 kvadratmeter.

- Vores nuværende anlæg er over 10 år gammelt og er bygget i en anden tid til mindre mængder, så derfor presser vi den lige nu til det maksimale. Når vi først får mere plads og bedre udstyr, kan vi til gengæld håndtere meget mere ad gangen, siger Søren Christensen.

Vores nuværende anlæg er over 10 år gammelt og er bygget i en anden tid til mindre mængder, så derfor presser vi den lige nu til det maksimale. Når vi først får mere plads og bedre udstyr, kan vi til gengæld håndtere meget mere ad gangen.
Søren Christensen, direktør Adival

Vil halvere tid

Håndværkere har så småt startet byggeriet med støbning af soklen i forlængelse af den eksisterende lagerhal, og spærene rejses snart. Går det som planlagt, skulle den gerne stå færdig til august, og herefter forventer direktøren, at "indmaden" er klar til at indgå i produktionen midt i november.

- Jeg tror på, at vi kan halvere produktionstiden med de forbedrede rammer, siger han og uddyber:

- I dag kører lageret på fra 4 morgen til 23 sen aften, og det skal vi have lavet om, så vi kan nå den samme mængde opgaver på syv timer.

Kigger efter flere varer

Adival genanvender restprodukter fra fødevareindustrien såsom kager, slik og brød til foderbrug, som i forarbejdet form bliver til eksempelvis griseføde. De samarbejder med stort set alle kage- og slikproducenter herhjemme samt en stor del af Sverige, og de nye rammer giver også mulighed for at udvide sortimentet.

- Vi har en pæn afsætning, så vi vil gerne have flere varer ind, og det er vi begyndt at kigge os om efter. Det er blandt andet det, vores nye plads skal bruges på, siger Søren Christensen, som overvejer, om andet end tørprodukter kan komme på tale.

Billund-virksomhed har vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce