Blandt de bedste: Grindsteds skadeklinik er igen topscorer

Patienterne er meget glade for skadeklinikken i Grindsted. Arkivfoto

Blandt de bedste: Grindsteds skadeklinik er igen topscorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted scorer højt i den landsdækkende undersøgelse af patienttilfredsheden. Kun skadeklinikkerne i Tønder, Holbæk og Grenå scorer over. Det er blandt andet skiltning, det halter med.

Grindsted: På skadeklinikken bredte de glade smil sig, da resultatet af den årlige patienttilfredshedsundersøgelse blev kendt: Skadeklinikken scorer igen højt i den landsdækkende undersøgelse. I Region Syddanmark ligger skadeklinikken i Grindsted samlet set på en andenplads efter Tønder og bliver på landsplan kun overgået af Grenå og Holbæk. Det resultat er de godt tilfredse med i Engparken.

- Det betyder, at vi blive mere glade for at gå op arbejde, fordi vi kan se, at vi gør en forskel for patienterne. Det er en anerkendelse at få, og når sådan nogle tal kommer, så ser sygeplejerskerne galde ud, siger leder Karin Bilgrav.

Skadeklinikken i Grindsted
Skadeklinikken er åben hver dag klokken 8-22, bortset fra 24. og 31. december, hvor man lukker klokken 17.00.10 behandlersygeplejersker tager imod patienterne.

Man skal visiteres til skadeklinikken gennem lægevagten, som træffes på telefonnummer 7011 0707 klokken 16.00 til 08.00.

Kommer man uden henvisning, bliver man alligevel behandlet.

Skiltning og lytning

Det er især skiltningen til skadeklinikken, der får patienterne til at være en smule reserverede samt den manglende mulighed for at få mad og drikke i venteværelset. Til gengæld er tilfredsheden med venteværelset lidt højere end sidste år. Måske fordi der nu er en koldtvandshane, man kan tappe vand fra.

- Det er det, vi har vurderet, der er brug for, fordi folk jo venter så kort tid hos os. Vi ved jo, at de kommer, fordi man skal visiteret hertil, siger Karin Bilgrav.

I undersøgelsen scorer Grindsted en lille smule lavere på spørgsmålet om, hvor gode sygeplejerskerne er til at lytte til patienternes egen beskrivelse af deres sygdom eller skade.

- Det kan vi slet ikke genkende, men vi vil tage det op på et møde og tage en snak om, hvad der skal til, så patienterne virkelig føler, at vi lytter til dem, siger Karin Bilgrav.

Sundhedsreformen

I regionsrådet er undersøgelsen også mødt med stor tilfredshed. Kristin Nørgaard (V) håber, at politikerne på Christianborg lægger mærke til den. Patienterne i akutklinikkerne Region Syddanmark er de næstmest tilfredse i landet sammenlignet med de øvrige regioner.

- Det ser jo rigtig godt ud i hele Region Syddanmark, og det er vigtigt at bemærke, når man nu skal til at tale sundhedsreform, at vi har en patienttilfredshed, der er stigende, siger han.

Blandt de bedste: Grindsteds skadeklinik er igen topscorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce