Borgerne i Grindsted og Billund skal lære om FNs 17 verdensmål

Tryllekunstner Jesper Møller kommer fredag til både Grindsted og Billund, hvor han vil trylle FNs verdensmål frem. PR foto

Borgerne i Grindsted og Billund skal lære om FNs 17 verdensmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billund og Grindsted bliver næste år en del af Global Tour, som er udbredelse af FNs 17 verdensmål gennem besøg i 48 byer. Turen tyvstartes allerede fredag, når tryllekunstner Anders Møller klokken 14 besøger Byens Plads i Billund og klokken 15 Torvet i Grindsted.

Grindsted-Billund: FNs 17 verdensmål skal udbredes til to millioner danskere i 2018 og 2019 - Billund og Grindsted er blandt de 48 byer, der får besøg. Initiativet hedder Global Goals Tour - et initiativ som via en turné på otte besøg i 48 danske byer har en mission om at udbrede FN's 17 verdensmål. Både Billund og Grindsted er blandt de byer, der får besøg af Global Tour arrangementerne, og borgmester Ib Kristensen (V) er ikke i tvivl om, at det er noget, der kan give værdi.

- At få udbredt og skabt viden og engagement omkring de 17 verdensmål er vigtig for os alle, og den mulighed får vi med Global Tour, samtidig får vi nogle begivenheder i de to byer Grindsted og Billund, som kan være med til, at gæster i de to handelsbyer får en oplevelse, samtidig med at også skoler og foreninger med flere får mulighed for at udnytte besøgene til at få viden om et vigtig emne, siger borgmester Ib Kristensen i en pressemeddelelse.

Kongelig kok

Global Goals Tour kickstartes med to små pop-up julearrangementer i december. Første gang er på fredag 7. december, hvor tryllekunstner Anders Møller kommer på besøg fra klokken 14 i Billund på Byens Plads og klokken 15 på Torvet i Grindsted. For de 100 første i hver by vil der være en lille verdensmålsgave, som de kan tage med hjem.

Tryllekunstner Anders Møller skaber magi, der overrasker, underholder og ikke mindst fascinerer. Den røde tråd gennem showet er FN's 17 verdensmål. Efter showet vil Anders holde trylleskole, hvor han lærer børnene et trylletrick, som de kan gå hjem og imponere venner og familie med.

Næste besøg er fredag 21. december, hvor kok Jesper Volmer kommer på besøg. Igen fra klokken 14 i Billund og 15 i Grindsted. Jesper Volmer kommer med pointer fra sit eget liv som kok og familiefar, og som manden i huset der naturligvis kokkererer i julen. Der kommer små anekdoter fra det kongelige køkken, som Jesper stod for i 10 år, og om hvordan omtanke og fokus på madspild bestemt ikke er fremmedord ved hoffet.

Borgerne i Grindsted og Billund skal lære om FNs 17 verdensmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce