Campus Grindsted slog dørene op for interesserede

Simon Hansen og Emil Nielsen er i gang med tømreruddannelsen. Lørdag var de ambassadører, da Campus Grindsted slog dørene op til åbent hus. Foto: André Thorup.

Campus Grindsted slog dørene op for interesserede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere har allerede vist sig interesserede i at begynde på SOSU-uddannelsen i Grindsted.

Grindsted: Lørdag var dørene slået op på Campus Grindsted, og alle havde dermed mulighed for at komme ind og se nærmere på, hvilke uddannelser det er muligt at tage.

Håbet er, at der i fremtiden igen kan blive placeret af social- og sundhedsuddannelse i Grindsted, og netop denne uddannelse kom adskillige besøgende forbi for at høre nærmere om.

- Det er nogle, som har været meget målrettede efter, at de gerne vil begynde. De har spurgt meget om, hvorvidt det også vil kunne lade sig gøre at tage hovedforløbet her. Men det kommer man ikke til at kunne. Det bliver kun grundforløbet, fortalte Eva Gregersen, som til daglig er uddannelsesvejleder på social- og sundhedsskolen i Esbjerg og denne lørdag fortalte de gæstende om uddannelsen.

Spændende at være tømrer

Nedenunder var Simon Hansen og Emil Nielsen ambassadører for tømreruddannelsen. De var fyldt med gode råd til, hvorfor folk skal vælge netop denne uddannelse.

- Det er spændende og sjovt at arbejde som tømrer, sagde Emil Nielsen.

- Hvis man kan lide at bruge sine hænder, skal man i hvert fald nok få lov til at være kreativ, supplerede Simon Hansen.

De to tømrerelever skal snart til at begynde på grundforløb 2. Samtidig skal de begge holde øjnene åbne i jagten på en praktikplads. Sådan en er ikke altid let at finde, men de er begge optimistiske omkring, at det nok skal lykkes.

- Hvis man gør nok for det, skal der nok være en læreplads, lød det fra Emil Nielsen.

Campus Grindsted slog dørene op for interesserede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce