De første 2500 billetter til Musik i Gryden er solgt

Dizzy Mizz Lizzy spiller 3. august til Musik i Gryden i Grindsted. PR foto

De første 2500 billetter til Musik i Gryden er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu stiger prisen med 100 kroner for en billet til Musik i Gryden.

Grindsted: Billetprisen til Musik i Gryden stiger fra tirsdag 23. april. Så mandag 22. april er sidste chance, hvis man gerne vil sikre sig enbillig billet til Musik i Gryden på Grindsted Stadion lørdag den 3. august. Det er der allerede 2500, der har gjort.

Lige som 2500 publikummer er klar, således er også seks topnavne klar til den 16. udgave af Musik i Gryden.

Fra tirsdag 23. april stiger prisen for en billet med 100 kroner fra 475 kroner plus gebyr til 575 kroner plus gebyr.

- Vi har nøjagtig som de seneste år valgt, at vi gerne vil belønne de trofaste koncertgæster, der er hurtige til at købe deres billet. Derfor har vi valgt at sælge 2500 billetter til 475 kroner, inden vi nu hæver prisen med 100 kroner, siger Kurt Holm fra koncertudvalget til Musik i Gryden i en pressemeddelelse.

De seks bands, der indtager Gryden på Grindsted Stadion lørdag den 3. august er Dizzy Mizz Lizzy, The Minds of 99, Jacob Dinesen, Sko/Torp, Hugo Helmig og Poul Krebs.

Plads til 4500

- Vi synes selv vi har et meget stærkt program i år, og det er også de tilbagemeldinger vi får. Blandt andet kan vi se, at Dizzy Mizz Lizzys første solokoncerter i år er fuldt udsolgt allerede, det samme er tilfældet med Jacob Dinesen, mens The Minds of 99 jo aktuelt har vundet prisen som årets P3 Guld, og de har også tidligere vundet årets rockudgivelse og bedste liveband ved Danish Music Awards, ligesom deres turné i efteråret 2018 også var med totalt udsolgte koncerter, siger Kurt Holm.Der er plads til 4500 koncertgæster på Grindsted Stadion.

De første 2500 billetter til Musik i Gryden er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce