Få en gratis bog hos Bog & idé/Legekæden i Grindsted

Bogansvarlig Helle Bjerregaard og Brian Hansen, indehaver af Bog & idé/Legekæden, Grindsted,er klar til at dele gratis bøger ud. Pr-foto

Få en gratis bog hos Bog & idé/Legekæden i Grindsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De 9-12-årige kan i forbindelse med "Verdensbogugen" få et gratis eksemplar af Mette Finderups nye fantasyroman "Dæmonhuden".

Grindsted: Et styk nyskrevet fantasyroman af den erfarne, danske børne- og ungdomsforfatter Mette Finderup. Det er, hvad de 9-12-årige gratis kan få med hjem, så længe lager haves, hvis de kommer forbi Bog & idé/Legekæden, Grindsted, når butikken festligholder "Verdensbogugen" fra tirsdag 23. april til og med lørdag 27. april.

I "Verdensbogugen" er der også tilbud på mange andre titler og serier til samme aldersgruppe, og det er med 90 dages tilfredshedsgaranti, så de unge læsere kan få bøgerne byttet, hvis de ikke fænger. Der vil også være en række andre aktiviteter i butikken - blandt andet foldere med gode råd til at skabe hyggelige læsestunder derhjemme.

Det er bogen
Det er bogen "Dæmonhuden", som de unge kan få gratis hos Bog & idé/Legekæden, Grindsted, i anledning af "Verdensbogugen". Pr-foto

Fejres over hele verden

Siden Unesco i 1995 valgte at udpege datoen 23. april som bogens dag, er markeringen af dagen vokset og blevet en tradition i mange lande verden over.

Herhjemme har der de senere år været stille omkring "Verdensbogugen", men det har brancheorganisationen Boghandlerforeningen nu valgt at lave om på. Bog & idé/Legekæden, Grindsted, er en af de i alt 169 boghandler, som fejrer "Verdensbogugen".

I perioden 2010-2017 er andelen af børn, der sjældent eller aldrig læser, steget fra 25 til 30 procent ifølge undersøgelsen "Børn Læser 2017". Noget, der især sker mellem 5. og 6. klasse.

Hos Bog & idé/Legekæden, Grindsted, kan børnene aflevere en boganmeldelse og derved deltage i en lodtrækning om spændende bøger. I alt ligger 30.000 gratis bøger klar til uddeling landet over.

Få en gratis bog hos Bog & idé/Legekæden i Grindsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce