Fjernbusselskabet FlixBus vil nu også køre fra Grindsted

Fjernbusselskabet FlixBus vil fra påske også køre fra Grindsted. Arkivfoto

Fjernbusselskabet FlixBus vil nu også køre fra Grindsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjernbusselskabet FlixBus vil fra påske også køre fra Grindsted - direkte til Odense, og herfra med forbindelser i selskabets netværk - bl.a. til København. Stoppestedet ligger på Grindsted Rutebilstationen.

Grindsted: Fra den 17. april kan man komme op at køre med fjernbusselskabet FlixBus, der kommer til at køre fra Grindsted fire til fem gange dagligt til Odense, hvorfra man bl.a. kan komme videre til København. Turen til Odense koster fra starten 89 kroner.

- Vi har dynamiske priser, hvilket betyder, at jo tidligere man booker, jo bedre pris kan man få på billetten. Vi håber, at der er mange passagerer fra Grindsted, som vil få glæde af vores nye stop, og måske allerede i påsken kan nyde godt af en lille ferietur til for eksempel Odense eller København, siger presseansvarlig ved FlixBus Danmark Lotte Rystedt, i en pressemeddelelse.

Grøn transport

FlixBus kører med busser, der har en lav CO2-udledning og tilbyder et mere klimavenligt alternativ til for eksempel bil- og flyrejser. Passagerne kan også vælge at tilkøbe CO2-kompensation. Dette tilbyder FlixBus som eneste fjernbusselskab i Europa. Klimatillægget udgør ca. 1-3 procent af billetprisen, og beløbet investeres i et klimaprojekt, som er certificeret efter internationale standarder.

Der er wi-fi og strømstik i bussen, og det er muligt at reservere sit yndlingssæde, hvad enten man foretrækker at sidde på panoramasæderne og nyde udsigten forrest i bussen, eller man ønsker at sidde ved et bord, hvor man kan arbejde på sin computer.

FlixBus, der har kørt i Danmark siden 2017, kører til 48 stoppesteder i 42 byer i selskabets danske netværk og i øvrigt over det meste af Europa. Selskabet blev startet i München som et start-up-projekt.

Fjernbusselskabet FlixBus vil nu også køre fra Grindsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce