Frederik Vesti får internationalt gennembrud

Den unge racerkører Frederik Vesti er ved at være klar til den nye sæson. Arkivfoto: Chresten Bergh

Frederik Vesti får internationalt gennembrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Økonomien er på plads, så 15-årige Frederik Vesti får et sæde i den tyske F4-mesterskabsrække i den kommende sæson.

Filskov: Den 15-årige Frederik Vesti fra Filskov får sin sag for sig, når han 28. april på Oschersleben i Tyskland for første gang kører mod verdens bedste juniorkørere i den stærke, tyske mesterskabsrække i F4-klassen - det tyske ADAC F4 Championship.

Som beskrevet i JV i slutningen af marts manglede Frederik Vesti & holdet bag Vesti Motorsport en million kroner af de 2,7 millioner kroner, som det koster at sikre sig en plads i rækken. Det er på plads nu, og ifølge en pressemeddelelse fra holdet, er det hollandske Van Amersfoort Racing, der har sikret sig unge Vestis underskrift.

- Van Amersfoort Racing er det team, man bare må køre hos, når man gerne vil have de bedste muligheder og de dygtigste ingeniører og mekanikere. Og det absolut bedste skal til for at skabe de top resultater, der skal føre mig videre. Allermest er det teamet, der var med til at skabe et af de allerstørste navne i F1 p.t. - Max Verstappen, Red Bull. Også Michael Schumacher's søn har kørt for teamet, lyder det fra Frederik Vesti i en pressemeddelelse.

Det ligger samtidig fast, at Frederik Vesti skal køre i den nye klasse, Formel 4, i Danmark. Forskellen på Formel 5, det tidligere Formel Ford, som Frederik Vesti kørte i 2016, er, at Formel 4-bilen ligner meget en Formel 1-bil, men hestekræfterne er stort set de samme i de to biler.

15-årige Frederik Vesti fra Filskov begyndte at køre gokart, da han var otte år.

 

Frederik Vesti får internationalt gennembrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce