Læserbrev: Forslag: Byg en torvehal i Grindsted


Læserbrev: Forslag: Byg en torvehal i Grindsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Ole Søbye, pensionist, Dalsvinget 10, Grindsted
Billede
Billund. 

Læserbrev: Torvet i Grindsted har undergået mange forandringer siden de smukke bygninger, som indrammer Torvet, blev bygget for cirka 100 år siden.

I dag fremstår selve torvepladsen som et smukt byrum; men trods flere forsøg gennem de sidste mange år er det ikke lykkedes at indrette pladsen som det perfekte samlingssted. Når der er "fest" i gaden, hvad enten det er Handelsstandsforeningen eller andre foreninger, der gennemfører forskellige events, mangler der en scene og - i tilfælde af dårligt vejr - en form for overdækning. Og lad det være sagt med det samme: Det vil være synd og skam at skæmme vores torv med den slags bygningsværker.

Derfor vil jeg foreslå, at vi på Nørretorv får lavet en "torvehal". Og løsningen ligger lige for: Den tidligere Aldi-butik er som skabt til formålet.

Bygningen kan indrettes med en permanent scene og et stort åbent areal, der hurtigt kan indrettes til forskellige arrangementer med stående eller siddende publikum - og ikke mindst til markedsaktiviteter. Ud mod Nørretorv kan den lukkede bygningsfacade ændres, så den fremstår åben med vinduer og skydedøre. Derved kan der skabes god kontakt mellem torvehallen og torvet.

Måske kunne det også være en god idé at bygge en permanent scene udendørs, så man kan udnytte det gode vejr, når det er der.

For mig at se vil det være oplagt herefter at flytte torsdagsmarkedet fra Apotekertorvet til Nørretorv. I det hele taget vil det være en fordel at henlægge markedsaktiviteter til Nørretorv, fordi der heromkring findes caféer og restauranter.

Tilbage står så spørgsmålet: Hvem har råd til at etablere Grindsted Torvehal?

Læserbrev: Forslag: Byg en torvehal i Grindsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce