Mindeord: Mange vil huske Poul Sørensen for en bilhandel

Arkivfoto

Mindeord: Mange vil huske Poul Sørensen for en bilhandel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

H.E. Sørensen, Melbyvej 27, Skærbæk, skriver følgende mindeord om Poul Sørensen, Billund:

15. maj døde min bror, Poul Sørensen, Billund, 77 år gammel. Vi blev født i Farris-Gåskær nord for Haderslev, men voksede op i Lamborg ved Grindsted og Nørre Nissum, hvor vores far var lærer. Mens vores ældste bror Harald og jeg tog realeksamen og læste til lærer, var det ikke Pouls lyst. Han kom ud at tjene på en gård, men da han var mere interesseret i motorer og mekanik, kom han i mekanikerlære i Lemvig.

Efter svendeprøven var han en overgang på et værksted på Fyn, men da han ønskede at være selvstændig, købte han omkring 1965 et værksted i Ansager sammen med Ingrid, som han var blevet gift med. Nogle få år senere købte de Billund Bilcenter, som han med flid og dygtighed oparbejdede til et velrenommeret firma. Samtidig var han en dygtig handelsmand, der solgte brugte biler i stor stil og havde en betydelig kundekreds på egnen. Biler var hans store interesse, både på arbejde og i fritiden.

Ingrid blev en anerkendt maler, og i mange år var der både biler og malerier i firmaets udstillingshal, så den tiltrak folk med forskellige interesser. Sammen fik de døtrene Gitte og Anna, der begge er kunstnere. Gitte bor i Berlin og Anna i København. Familien rejste gerne på ferie i fremmede lande, både i Europa og Afrika.

Poul var en mand med godt humør, gerne med en historie eller et stille drilleri i ærmet, men han kunne også snakke alvor og ind imellem være ganske bidsk, når noget ikke passede ham.

I de sidste ti år var han ramt af sygdom. Han kæmpede tappert, men det var tydeligt, at kræfterne tog af, så den ellers så raske og aktive mand måtte opgive det arbejde, som han ellers holdt så meget af. Den sidste tid var hård, og det kneb ind imellem at holde humøret oppe, men endnu så sent som i søndags kunne han grine i telefonen og fyre en enkelt vittighed af. Men onsdag formiddag var det slut.

Han var ikke alene min bror. Han var også min ven.

Vi vil savne ham.

Vore tanker går til Ingrid, Gitte og Anna og deres familier.

Æret være Pouls minde.

Mindeord: Mange vil huske Poul Sørensen for en bilhandel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce