Odd Fellow åbner dørene i anledning af jubilæum

Den 26. april fyldr Odd Fellow Ordenen 200 år. I den anledning er der åbent hus i alle loger - blandt andet her i logebygningen i Grindsted. Arkivfoto: Martin Ravn

Odd Fellow åbner dørene i anledning af jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag den 26. april er der i anledningen af Odd Fellows 200 års jubilæum åbent hus i logebygningen på Vestre Boulevard.

Grindsted: Når Odd Fellow Ordenen i næste måned markerer sit 200 års jubilæum, bliver der også festet i Grindsted.

Godt nok var det i USA - nærmere betegnet i byen Baltimore i delstaten Maryland - at den engelske emigrant Thomas Wildey i 1819 tog initiativ til at grundlægge Odd Fellow Ordenen. Men siden er organisationen blevet verdensomspændende, og det er derfor i hele verden - således også i Grindsted - at 200 års jubilæet, som finder sted den 26. april, bliver markeret.

Alle danske loger, der hører under Odd Fellow, holder nemlig åbent hus i anledningen af jubilæet. I Grindsted ligger logebygningen på Vestre Boulevard 29, og det er altså her, at dørene den 26. april vil være slået op for alle interesserede.

Medlemmerne af Odd Fellow Ordenen markerer jubilæet den 28. marts med et større arrangement, der finder sted i Helle Hallen.

Åbent hus

Formålet med Odd Fellow Ordenen er at belære medlemmerne om grundprincipperne for venskab, næstekærlighed og sandhed, da dette er principper, som bliver anset som meget værdifulde at have med sig, når man indgår i samvær med andre.

Ordenen er ikke som sådan en humanitær organisation, men et etisk humanistisk samfund, hvor medlemmer i konsekvens af deres løfter yder en humanitær indsats over for deres medmennesker, der på den ene eller anden måde er trængte i dagligdagen.

Odd Fellow åbner dørene i anledning af jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce