Vera sørger for dit velvære

Vera Storm Nielsen åbnede 4. november Filskov Fodpleje på Amtsvejen 1 i Filskov i en ny og lækker klinik. Foto Jim E. Hoff

Vera sørger for dit velvære

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Filskov Fodpleje tilbyder Vera Storm Nielsen både fodpleje, fysiurgisk massage og øreakupunktur.

Filskov: I starten af november åbnede Vera Storm Nielsen klinikke Filskov Fodpleje på Amtsvejen 1 i Filskov, og dermed lagde hun endnu et lag på et ganske varieret arbejdsliv.

Oprindeligt er Vera, der er fra Vorslunde, uddannet bager, og efter at have haft forretning i Brande i 15 år, tog hun en uddannelse som sundhedshjælper.

Et piskesmæld satte en midlertidig stopper for denne karriere, hvorefter Vera i 1997 tog en uddannelse som lægeeksamineret fodplejer og fysiurgisk massør. Hun arbejdede som selvstændig i nogle år, inden hun atter gik ud på arbejdsmarkedet.

Det er blevet til en del arbejdsopgaver blandt andet indenfor psykiatrien, og det er da også indenfor dette område, at Vera i dag har sit daglige virke som fast vikar. Men det sidste halvandet år har Vera dobbeltjobbet som både sundhedsassistent og fodplejer, idet lysten til at gå i gang som selvstændig fodplejer er blevet større og større.

- I 2016 købte jeg hus her i Filskov, og her arbejdede jeg som fodplejer i det små fra et kælderrum. Men nu har jeg fået bygget om og lavet en rigtig dejlig klinik med egen indgang og det hele. Det er faktisk det tidligere smedeværksted, der hørte til huset, som jeg har fået lavet om til klinik, fortæller Vera, der rent arbejdsmæssigt nu er 50 procent på jobbet som sundhedsassistent og 50 procent på jobbet som selvstændig fodplejer.

Fra fodpleje til øreakupunktur

Hos Filskov Fodpleje tilbydes der flere behandlinger. Der er selvfølgelig selve fodplejedelen, og så tilbyder Vera fysiurgisk massage. Dertil kommer voksbehandlinger af ben og fransk pedicure, og endelig kan Vera også tilbyde øreakupunkturbehandinger, idet hun er NADA-certificeret behandler. NADA-behandlingerne er rettet mod eksempelvis stress- og søvnproblemer og ubalancer i kroppen i det hele taget.

Vera er glad for, at det netop blev Filskov, der kom til at danne rammerne om hendes arbejdsliv som fodplejer.

- Filskov er en rigtig god by, hvor folk støtter hinanden og hvor man er gode til at tænke lokalt. Jeg er blevet rigtig godt modtaget og føler mig godt tilpas her i byen - og så er det jo vildt praktisk at bo lige overfor købmanden, siger Vera med et skævt smil.

Da Vera i flere år har været i gang som fodplejer både i Brande- og Grindstedområdet har hun et større netværk af kunder, og dette tilsat et godt opland med fine kundemuligheder i det nærmeste lokalområde, gør at hun ser optimistisk på fremtiden for Filskov Fodpleje.

Vera sørger for dit velvære

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce