10-dobbelt verdensmester besøger Gauerslund

Arne Nielsson giver foredrag i Gauerslund til sommer. Arkivfoto

10-dobbelt verdensmester besøger Gauerslund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal projektgruppe vil vise, hvor mangfoldig Gauerslund Idrætscenter er og især kan blive i fremtiden. Derfor byder gruppen på en række aktiviteter til sommerens 7080 Festival. Blandt andet foredrag med den 10-dobbelte verdensmester, Arne Nielsson.

Gauerslund: Foredrag, aktiviteter, motion og meget mere.

Den lokale projektgruppe - også forkortet LPG 2019 - byder til sommer, nærmere bestemt i uge 24, hvor der er 7080 Festival, på en lang række aktiviteter.

- Vi gør det for at promovere vores arbejde, og vise at vi er gode til at samle byerne her i området, siger Mette Paltz.

Hun er med i LPG 2019, der består af tyve personer, som deltager i de udviklingsplaner, der er under fuld udarbejdelse angående det kommende, nye udgave af idrætscentret i Gauerslund.

- Det giver god mening, at vi også er en del af festivalen, for festivalen har det overordnede formål om at samle området endnu mere, siger hun, og forklarer videre, at:

- Vi ønsker at lave nogle events, hvor vi sætter fokus på tre forskellige emner. Det skal være fra vugge til grav, altså for alle. Det skal være med fokus på sundhed, og det skal være med til at vise, at Gauerslund Idrætscenter er et naturligt midtpunkt i 7080-området, siger hun.

7080 Festival
Sidste år fandt den første 7080 Festival sted. Det skete i uge 24, og det bliver den samme uge, det kommer til at ske i år. Og fremadrettet.Ugen kommer til at bestå af en række aktiviteter og events, som i forvejen ville have fundet sted i løbet af foråret og sommeren, men som samles i den samme uge i stedet. Desuden arrangeres en række andre ting, som opstår på grund af festivalen.

Festivalen er sat i søen i det, der kaldes BID 7080, der består af en lang række foreninger, råd, erhvervsliv, private med videre. Kort sagt alle kan deltage. Og formålet med festivalen er at samle byerne Børkop, Brejning, Gårslev, Andkær, Høll med videre under en fælles paraply.

Arne Nielsson kommer

Der kommer til at ske en række events, men det er endnu ikke helt på plads. Dog ved hun, at den 10-dobbelte verdensmester i kanoroning, Arne Nielsson, kommer og giver et foredrag. Han er professionel coach og forfatter. Han har blandt andet skrevet bøgerne om "Viljen til sejr" samt er medforfatter på bogen: "Dine teenagere skal coaches, ikke opdrages".

- Arne Nielsson kan man opleve tirsdag 11. juni, så sæt endelig kryds i kalenderen allerede nu, siger Mette Platz.

Desuden arbejdes med et e-sportevent, et løbeevent for hele familien samt noget for børn. Måske noget med artisteri og cirkus, men de tre events er stadig under planlægning. De kan ændre form.

- Uanset hvordan det helt præcist ender med at blive, så glæder vi os uge 24. Der kommer til at ske mange gode og sjove ting ved Gauerslund Idrætscenter, og der bliver tale om events, som ikke hører under de sportsgrene, man i forvejen kan dyrke i idrætscentret. Det bliver arrangementer, der viser, hvor bredt man kan tænke i fremtidens nye idrætsområde, siger Mette Platz.

Projektgruppen har modtaget 20.000 kroner fra BID 7080. Penge der skal bruges til at afholde de forskellige events. Desuden er projektgruppen igang med at søge fonde og andre midler.

10-dobbelt verdensmester besøger Gauerslund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce