Bankoforening deler penge ud

I over 40 år er der blevet spillet banko i Brejning, og udover nogle hyggelige timers spil er man som deltager også med til at støtte de lokale børn og unge. Arkivfoto

Bankoforening deler penge ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et års bankospil har genereret over 70.000 kroner, som kommer de lokale børn og unge til gode.

Brejning: Der er alle mulige gode grunde til at spille banko hver tirsdag i Brejning. Bankoforeningens Venner, som står for spilleaftenerne, sørger nemlig ikke kun for nogle hyggelige aftener, hvor forskellige præmier står på højkant. Foreningen donerer også hvert år overskuddet til lokale foreninger, særligt øremærket aktiviteter for børn og unge, gerne inden for sporten.

I år er ingen undtagelse. Her har Gauerslund IF Fodbold søgt penge fra venneforeningen og har fået tilsagn om 30.000 kroner. Børkop Håndboldklub har søgt om 50.000 kroner, men har som fodboldklubben fået tilsagn om 30.000 kroner. Børkop Handelstandsforening har søgt om støtte til et Pyrus-arrangement for børn og har fået lovning på 6.500 kroner til formålet. Gauerslund Gymnastik har søgt hjælp til indkøb af en ny trampolin.

- Gymnastikforeningen havde noteret, at sådan en trampolin koster 17.300 kroner, men at al støtte ville blive modtaget med stor glæde. Vi har valgt at støtte med det fulde beløb, og det gør godt at kunne det, siger formand for Bankoforeningens Venner Alfred Jacobsen.

I alt løber støttebeløbene op i 83.800 kroner. De 73.800 kroner kommer fra det overskud, årets bankospil har genereret. Derudover har bankoforeningen i år fået doneret 10.000 kroner, som også er brugt til at støtte aktiviteter for områdets børn og unge.

- Det er en dejlig tradition, at vi hvert år kan støtte ungdommen på den måde, siger Alfred Jacobsen.

- Det er en dejlig tradition, at vi hvert år kan støtte ungdommen på den måde.
Alfred Jacobsen, formand for Bankoforeningens Venner

Bankoforening deler penge ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce