Borgmester: Nu er det blevet Brejnings tur

Onsdag er der Kaffemøde i Brejning, hvor borgmesteren møder borgerne. Billedet her er fra sidste kaffemøde. Her holdte han mødet i Børkop. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Borgmester: Nu er det blevet Brejnings tur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag 12. juni byder borgmeter Jens Ejner Christensen (V) på kaffe, kringle og en snak, når han kommer til kaffemøde i Brejning. Og der er nok af emner, han kan få en snak med borgerne om.

Brejning: - Jeg har holdt kaffemøde i Børkop to gange, men nu vælger jeg lige at rykke mødet til Brejning, for at høre mere om, hvad der rører sig der, siger borgmester Jens Ejner Christensen.

Han byder nemlig på kaffemøde onsdag 12. juni. Stedet er i Brejning, og borgmesteren regner med, at der nok skal være meget at snakke om i de to timer, mødet varer.

- Det sker jo utroligt meget i Brejning. Helhedsplaner, havnen, og desuden alle de tiltag, der skal ske i Gauerslund med udvidelse af idrætsfaciliteter, nyt plejecenter og så videre. Der er ganske givet emner nok at snakke om. Det er altid rart for mig at komme ud og møde borgerne, og høre deres vinkel på stort og småt. Det er en uformel dialog, vi kan få os, siger han.

Kaffe og kringle

Kaffemøderne er en tradition, som borgmesteren byder på rundt i kommunen. Tidligere kun i de fire største af oplandsbyerne, men nu er det blevet tid til at også at komme andre steder hen.

- Jeg vil prøve at brede det mere ud. Og nu er det blevet Brejnings tur, siger Jens Ejner Christensen.

Kaffemøderne er for alle, og man møder bare op. Det er gratis at deltage, og borgmesteren byder på en kop kaffe og kringle, i hvert fald, så længe lager haves, hvis man kan sige det om kringle. Da man ikke på forhånd ved, hvor mange kommer, er det nemlig svært helt at afmåle mængden korrekt.

Men en ting ligger fast. Det er onsdag 12. juni klokken 16 til 18. Stedet er er LæringsCenter Brejning, der har til huse i Borgergade 19.

Borgmester: Nu er det blevet Brejnings tur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce