Bus mellem Børkop og Brejning - i hvert fald til sommerfesten

Sidste år deltog 800 i årets sommerfest i uge 24. Den vender tilbage, og ganske som sidste år kan man bliver fragtet til og fra festen i bus. Den kører mellem Børkop og Brejning ved festens start og slutning. Privatfoto

Bus mellem Børkop og Brejning - i hvert fald til sommerfesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når der er 7080 Sommerfest i Brejning 15. juni indsættes en bus, der gratis kan fragte folk fra Børkop til Brejning, hvor festen holdes. Og tilbage igen. De musikalske navne på programmet er også fundet.

Brejning: Nok finder festen sted i Brejning nær fjordens blå vand, men det er en fest for alle, derfra navnet 7080 Sommerfest.

- Men det er som om, at de mange tænker, at det nok er en Brejning-fest, og det er det ikke. Vi vil rigtig gerne have folk med fra andre steder, for det er jo bare, hvad det er, nemlig en fest for alle med god musik, kolde øl, noget godt at spise og højt humør, siger Carsten Glestrup og John Knudsen.

De to mænd arrangerede i mange år en stor, privat sommerfest på Brejning Hoved, men sidste år blev den til en sommerfest for alle. Og den trak 800 gæster til.

Og selvom der ikke nødvendigvis er langt fra Børkop til Brejning, er der dog stadig tale om en solid gåtur, hvis man ikke ønsker at køre bil til festen. Hvilket de fleste bestemt ikke gør.

- Så vi har fået lavet en sponsoraftale med Home, der sørger for, at man kan køre med bus fra Børkop til Brejning og tilbage igen. Bussen vil køre i de første og sidste timer af festen, og den vil også gøre holdt på opsamlingspunkter undervejs. På den måde kan alle komme godt og sikkert, nå ja, home, siger de to festarrangører.

Starter med forfest
Årets 7080 Festival starter musikalsk klokken 14 lørdag 15. juni, men der lægges op til, at festlighederne vil begynde tidligere.Der arbejdes nemlig på, at der bliver holdt en forfest først, måske ved Café Brejning. Her mødes man, og derfra vil man gå i samlet flok til festpladsen ved efterskolen. Undervejs vil Syngepigerne underholde, og der vil også være andre former for goder undervejs.

Endnu har arrangørerne ikke helt lagt sig fast på det endelig program for forfesten, men det snart blive meldt ud.

Ved efterskolen

7080 Sommerfest finder sted for andet år i streg. Og den finder sted i uge 24, hvor den er et led af den store 7080 Festivalen, som finder sted med en lang aktiviteter i ugens løb.

- Vi holder sommerfesten i den uge, for så biddrager vi til festivalens program. Det giver jo fin mening. Og stedet er det samme som sidste år, nemlig ved Brejning Efterskole, som i den grad har taget ja-hatten på, og bakker op om festen, siger de to mænd bag festen.

Syv bands

I år vil der være syv bands/solister, som står for den musikalske del af underholdningen, og de otte navne er nu fundet.

- Det bliver meget varieret, og musikken spænder fra sing-a-song til rock. Der er tale om seks lokale bands, samt to der kommer udefra, men dog ikke længere væk end Vejle og Fredericia, så vi kan roligt sige, at alt i alt er det hele lokalt. Og af høj kvalitet. Det er ingen ringere end The Boss (i en lidt revideret udgave, red.), som lægger ud med en omgang solid Bruce Springsteen-musik, og så er man da i hvert fald godt og grundigt i gang med festen, siger John Knudsen.

Derudover spiller Syngepigerne, Square Tonight, Roadhouse, Rattlesnakes, Ligefrem Lykkelig og Even Flow.

I år starter festen musikalsk klokken 14, og den forventes at slutte cirka klokken 01. Det koster 150 kroner per billet, og billetter kan købes hos Spar Købmanden og Café Brejning i Brejning samt hos frisøren Passion by Bjerring i Børkop.

Bus mellem Børkop og Brejning - i hvert fald til sommerfesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce