Café og Bed and Breakfast er lukket: Jeg har grædt rigtig meget

Hos Torben i Høll er lukket. Arkivfoto

Café og Bed and Breakfast er lukket: Jeg har grædt rigtig meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hos Torben i Høll er lukket. Indehaver Lone Ravn åbner i stedet bed and breakfast i Fredericia.

Høll: Hvor der før var en bed and breakfast samt en tapascafé, er der nu kun de rå vægge.

Lone Ravn, der var indehaver af Hos Torben, har valgt at lukke ned.

- Det sker ikke med min gode vilje, og jeg har grædt rigtig meget. Men jeg kunne ikke forsvare at fortsætte, for jeg har ansvaret for mine kunders ve og vel. Der var blandt andet fugtigt i værelserne, og huset er nærmest ikke isoleret, så det er helt umuligt at varme op, uden at det vil blive voldsomt dyrt. Jeg har snakket med udlejer omkring det, men tingene er ikke blevet udbedret, siger hun.

Derfor har hun valgt at trække stikket.

- Det er med stor vemod, at jeg har lukket. Det er gået godt, og det har været et super dejligt sted. Jeg elsker byen og området, og jeg ville gerne have været med til at gøre en forskel, siger hun.

Hun ville gerne have købt huset, men det faldt på, at der var stor uenighed om prisen mellem køber og sælger.

Det sker ikke med min gode vilje, og jeg har grædt rigtig meget
Lone Ravn, indehaver af Hos Torben

Rykker til Fredericia

Hos Torben åbnede for halvandet år siden og var blandt andet tænkt til at være et sted, hvor lokale, både fastboende og sommerhusejere, kunne have et mødested i byen. Desuden var der syv værelser i den fløj, hvor der var bed and breakfast.

- Det er gået godt. Jeg har stort set haft fuldt booket op på værelserne, og det har da været med til at skabe liv og arbejdspladser i området. Det har altid været et super dejligt sted, og jeg har haft et fantastisk personale ansat, så jeg har selvfølgelig strukket mig så langt, jeg kunne, for at jeg kunne fortsætte i Høll, siger hun.

Hun bor selv i byen, og der bliver hun boende, men planen er, at hun vil åbne et nyt Bed and Breakfast i løbet af næste år. Denne gang dog ikke nær stranden men inde i storbyen.

- Da jeg brænder for mit fag og mine bed and breakfast-gæster, har jeg købt en ejendom i Fredericia i Nørrevoldgade, som nu skal sættes i stand. Men i første omgang vil jeg bare lige trække vejret og sunde mig. Det trænger jeg til, siger Lone Ravn.

Det er ikke lykkes at få en kommentar fra udlejer.

Café og Bed and Breakfast er lukket: Jeg har grædt rigtig meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce