Det summer af sommerfest-planlægning

Fest på Gimlesgrunden er en af de ting, der kommer til at finde sted ved den kommende sommerfest i 7080-området. Arkivfoto

Det summer af sommerfest-planlægning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I uge 24 skal der for anden gang afholdes 7000 Festival, og lige nu summer det af planlægning. Det mærker man hos BID samarbejdet, som er primus motor for byfesten.

Børkop: Du kan roligt finde festtøjet frem, for der er atter byfest i 7080-området. Og selvom programmet ingenlunde er på plads endnu, er der gang i planlægningen af den festlige uge.

- Ja, det summer derude. Vi kan godt mærke, at der er gang i planlægningen, blandt andet med den store afsluttende fest. Der arbejdes også på, at BID indkøber sit eget telt. Sidste år måtte vi leje et, mens vi i år arbejder på at have vores eget, der kan bruges fremadrettet, siger Mikkel Niess, der er tovholder hos BID 7080.

BID 7080 er en sammenslutningen af foreninger, råd, handelsliv med videre, som sidste år for første gang kastede sig ud i den opgave at afholde en sommerfest, der på den måde skulle være med til at binde byerne og området mere sammen.

- Det gik rigtigt godt, og der var et stort engagement, som man godt kan mærke, at der bygges videre på i år. Der er mange, som har interesse i det, og som arbejder videre på det, der skete sidste år. Der vil også komme nye tiltag, men langt hen af vejen tror jeg nu mere, det handler om at arrangementerne raffineres mere i forhold til sidste år. Der var alt nyt, mens jeg godt kan fornemme, at folk har erfaringen med fra sidst, så det kører mere af sig selv, og at der bliver bygget mere på, siger han.

Møde samler trådene

Hvad skal programmet for den kommende byfest i 7080 indeholde? Det ligger ikke fast endnu. Den afsluttende fest kommer helt klart til at finde sted igen, og der vil også være en række af de ting, som også fandt sted sidste år. Sommerkoncert på Gimlegrunden, blandt andet.

På mandag vil BID 7080 dog kommer svarene nærmere, for her er sommerfesten på dagsordenen, når der mandag 25. februar holdet det næste BID møde.

Her skal man nemlig for alvor have samlet sammen, hvad de mange interessenter har syslet med af aktiviteter ved byfesten, der skal finde sted i uge 24.

Derudover vil der være fokus på emner som brug af Facebook, deltagelse i det kommende Vejle Folkemøde, og desuden skal laves et årskalender.

BID 7080 er åben for alle, også helt borgere uden tilknytning til råd, handelsliv, foreninger med videre, og næste møde finder sted på Café Brejning.

Der er start klokken 19, og det er gratis at deltage, men da man byder på kaffe, vil BID 7080 bede om, at man melder sig til via https://tilmeld.vejle.dk/795/

Tilmelding skal ske senest søndag 24. februar klokken 12.

BID 7080 henvender sig til de butikker, ejendomsejere, virksomheder, foreninger og borgere, som vil samarbejde om at løfte 7080-området.

Det summer af sommerfest-planlægning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce