Efterskoleelever reddede indsamling

Folkekirkens Nødhjælp samlede søndag ind til fordel for kampen mod de klimaforandringer, som rammer verdens fattigste. Arkivfoto

Efterskoleelever reddede indsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uden stort fremmøde af efterskole-elever ville indsamling til fordel for verdens fattigste nok være blevet opgivet.

Gauerslund: Søndag var der landsindsamling hos Folkekirkens Nødhjælp, og selvom der var et underskud af frivillige indsamlere i Gauerslund Sogn, så lykkedes det nu i sognet at få samlet 20.125,50 kroner til Folkekirkens Nødhjælp, hvilket er en lille smule mindre end det, der blev samlet ind i sidste år.

- Vi havde mange indsamlere, faktisk 48, men de 44 er under 18 år og må derfor ikke gå alene. Vi fik dækket 21 ud af 35-36 ruter, forklarer sognepræst Verner Helwig Pedersen.

Han forklarer videre, at Brejning Efterskoles elever var en kæmpe hjælp, for efterskolen stillede med over 30 elever samt en lærer, som også som gik med.

- Vi kan ikke takke dem nok. Havde det ikke været for efterskolen, havde vi indsamlingsledere nok opgivet indsamlingen. Derfor skal der lyde en stor tak til efterskolen og vagthavende lærer for deltagelsen. Der var også 11 konfirmander, som samlede ind samt fire voksne fra sognet. Stort tak også til dem, lyder det fra sognepræsten.

Godt formål

Det indsamlede beløb var kun få hundrede kroner mindre end sidste år men langt fra rekorden i 2017 på 31.000 kroner.

- Vi er glade for resultatet, velvidende at pengene bliver brugt til formålet, nemlig en indsats mod de klimaforandringer, som rammer verdens fattigste, siger Verner Helwig Pedersen.

Det er inden deadline ikke lykkes at finde frem til, hvor penge der er blevet samlet ind i Gårslev Sogn samt Smidstrup-Skærup Sogn.

Efterskoleelever reddede indsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce