Fædrenes legeplads bliver til børnenes legeplads

Sådan ser en legeplads for voksne mænd i deres store maskiner ud. De fem mænd skabte fundamentet til den kommende legeplads i Skærup. Privatfoto

Fædrenes legeplads bliver til børnenes legeplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem fædre tog en dag fri og hjalp til med at skabe fundamentet til ny kommende stor legeplads i Skærup.

Skærup: I Skærup er en legeplads ved at blive formet, og til det arbejde mødte fem mænd op med deres store legetøj.

Nemlig store entreprenørmaskiner. Den slags maskiner er der ikke mangel på i Skærupområdet, og det kommer Sneglehuset til gode.

- Vi har simpelthen være så heldige, at vi har fået hjælp af fem fædre, som helt frivilligt har taget en dag fri fra arbejde for at hjælpe os med at grave ud til vores nye legeplads. Vi skal have en kæmpe stor sandkasse, en fortællerscene og en høj, og derfor har de hele dagen gravet med store maskiner, lagt sten, fiberdug og meget mere, forklarer Stine Staael, der er daglig leder af daginstitutionen Sneglehuset i Skærup.

Gennem de seneste år har Sneglehuset været gennem en kraftig fornyelse af den snart 25 år gamle naturbørnehave og vuggestue. De gamle, og midlertidige, barakker blev skiftet ud med en helt ny og meget moderne bygning. Nu venter udearealet.

- Vi skal have en endnu større legeplads, som muligvis ender med at blive Vejle Kommunes største, bedste og flotteste legeplads. Ja, det har vi ikke papir på, men det vælger vi at tro på, siger den daglige leder.

Unikke forældre

Legepladsen skal, så vidt muligt, laves af frivillig arbejdskraft.

- Vi er virkelig som institution dybt rørt, taknemmelige og ydmyge over, at disse fædre vil lave et så stort arbejde. Men generelt må vi bare sige, at vi priser os lykkelige for, at vi i Sneglehuset har så engagerede og ressourcestærke forældre, som vil deres børn og børnenes institution det bedste. Og ikke mindst gerne vil være med til at skabe de bedste rammer for alle Sneglehusets børn. Vi synes, det er unikt, siger hun.

Fædrenes legeplads bliver til børnenes legeplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce