Fakta i Brejning kåret som bedste butik

Fakta Brejning er kåret som distriktets bedste fakta butik. Fra venstre ses butikschef Christian Ernø og souschef Daniel Aaquist. PR foto

Fakta i Brejning kåret som bedste butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Distriktets bedste Faktabutik ligger i Brejning. Det er Fakta selv, der står bag kåringen.

Brejning: Butikschef Christian Ernø og souschef Daniel Aaquist er sammen med deres team i Fakta Brejning netop kåret som distriktets bedste Fakta butik på Faktas årlige lederkonference i Fredericia.

Titlen som distriktets bedste fakta butik er kædens fineste anerkendelse af indsatsen i butikken, og er resultatet af en målrettet indsats for at holde en høj butiks- og servicestandard.

Kåringen er kort sagt bevis på, at butikken gør tingene helt rigtigt.

- Butikken har igennem længere tid udviklet sig flot på alle tal, men titlen som Årets Butik i distriktet handler om mere end tal. Kundernes tilfredshed og medarbejdernes trivsel, er også faktorer som vægtes højt i vurderingen af butikkerne, siger salgschef Kasper Heidelbach i en pressemeddelelse.

Højt niveau

I motivationen for kåringen af Fakta Brejning lyder det blandt andet: De gør ikke tingene sværere end de er - butikken har altid et højt niveau med fokus på frugt/grønt og kød. Samtidig er butikkens serviceniveau helt i top, og tilbagemeldingerne fra kunderne er, at de sjældent går forgæves i Fakta Brejning.

Det lykkedes ikke at få en kommentar fra butikschef Christian Ernø.

Fakta Brejning åbnede i 2012.

Fakta i Brejning kåret som bedste butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce