Forældreterapi tager et kig på, hvad ligger bagved

Ellen Kjær har åbnet Forældreterapien.dk, som har til huse i Ny Boder i Børkop. Foto: Jørgen Flindt

Forældreterapi tager et kig på, hvad ligger bagved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forældreterapien er en nystartet tilbud, der har base i Børkop. Bag står Ellen Kjær, der er familieterapeut.

Børkop: De fleste forældre kender følelsen. Der er noget, der ikke stemmer. Måske ens barn er blevet stille og mut. Måske det stik modsatte. Måske er det noget helt tredje, og som forældrene ved man ikke, hvad man skal stille op.

Ellen Kjær har nu åbnet Forældreterapien, der holder til i Vækstcentret i Ny Boder i Børkop. Hun arbejder i det daglige for en større dansk kommune, hvor hun er ansat som familieterapeut.

- Jeg vil også gerne tilbyde min viden til private, der ikke ønsker hjælp fra det offentlige, og dermed opstod tanken om Forældreterapien. Jeg kan hjælpe forældre, der står i situationen, hvor de tænker "jamen hvad skal vi gøre". Måske er der opstået noget i skolen, blandt vennerne eller derhjemme, og der er jeg god til at finde frem til, hvad det er, som ligger bag problemet, og hvordan man som forældre kan hjælpe både sig selv og sit barn eller børn, siger Ellen Kjær.

Skal hjælp til

Hun finder det vigtigt at tale med både børnene og de voksne.

- Mange forældre synes, det er grænseoverskridende at søge om hjælp. De fleste tænker, "det her klarer vi selv". Men nogen gange skal der hjælp til at få talt om, hvad der er galt, og hvad man kan gøre, inden det går galt. Og den hjælp er jeg uddannet til og trænet i at give, siger hun.

Ellen Kjær bor i Brejning, og hun har selv fire børn i alderen ti til 19 år. Samtalerne foregår i hendes lille klinik i Ny Boder, og samtalerne vil, som udgangspunkt, skulle finde sted aften eller i weekend, og hun har naturligvis tavshedspligt.

Forældreterapi tager et kig på, hvad ligger bagved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce