Glæden og skammen indfinder sig i Børkopområdet

Carsten Stage giver foredrag om Skam. Det finder sted mandag. Pressefoto

Glæden og skammen indfinder sig i Børkopområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I de kommende dage er der sognefestival, hvor der bydes på foredrag, musik, friluftsgudstjeneste og Astrid Lindgren.

Børkop: Der er ingen grund til hverken at skamme sig. Eller kede sig. I hvert fald ikke i de kommende dage, hvor der er Sognefestival i og omkring Børkop.

Festivalens første punkt finder sted lørdag den 22. september, hvor der er gospelworkshop i Gauerslund Sognehus under temaet "Du skal ikke skamme dig". Her vil sanger Lydiah Warimu og pianist James Khoanyana stå bag workshoppen, som munder ud i en koncert.

Den koncert finder sted i Gauerslund Kirke klokken 16. Der er gratis adgang, og til koncerten møder man bare op, men ønsker man deltage i workshoppen koster det 125 kroner at deltage. Man kan melde sig til på telefon 42216534.

Foredrag og koncert

Søndag er der friluftsgudstjeneste i Peder Breths Parken klokken 10.30, hvor Gauerslund Kirkekor også deltager. Medbring selv noget at sidde på. Der er kaffe og rundstykker efter gudstjenesten.

Senere søndag, nærmere bestemt klokken 16, vil Herning Kirkes drengekor give koncert i Gauerslund Kirke. Billetter kan købes på kirkekontoret.

Mandag er der foredrag i Markant i Børkop, hvor Carsten Stage, der er lektor ved Aarhus Universitet, vil fortælle om skam. Både den skam vi alle føler i ny og næ, og også en smule omkring tv-serien Skam, der hittede sidste år. Biller købes vis vejlebib.dk

Tirsdag den 25. september et familiearrangement på Børkop Højskole, hvor teamet er Astrid Lindgren og hendes forfatterskab.

Festivalen fortsætter ugen ud med flere foredrag, kunstudstilling, pilgrimsvandring med videre. Se programmet på sognefestival.dk

Glæden og skammen indfinder sig i Børkopområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce