Hædersmedalje til Gårslevdreng

Det var en tydelig stolt nyudlært svend, der modtog medaljen. PR Foto

Hædersmedalje til Gårslevdreng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

22-årige Martin Sørensen fra Gårslev har ved svendeprøven fået anerkendelse for fremragende faglig dygtighed.

Gårslev: Det var en tydelig stolt nyudlært svend, der modtog medaljen, som blev overrakt af administerede direktør i KL Automatik, Lasse Larsen.

- Jeg er meget glad for og stolt af medaljen og ikke mindst, at jeg nu er udlært elektriker med speciale i styrings- og reguleringsteknik. Det har været en spændende læretid i KL Automatik, hvor jeg fået et stort ansvar og mulighed for at prøve en masse forskellige ting og lave avancerede tekniske installationer. Uddannelsen til elektriker er meget andet end blot at sætte lamper op, siger Martin Sørensen med et grin.

Martin Sørensen valgte i uddannelsesforløbet at specialisere sig styrings- og reguleringsteknik. Han er tildelt Tekniqs hædersmedalje af EL-Fagets faglige udvalg.

- Jeg synes, det er fedt at arbejde med elinstallationer i industrien og særligt i fødevareproducerende virksomheder. Det er vores spidskompetence i KL Automatik, og det giver masser af faglige udfordringer at bygge, montere og drifte eksempelvis styretavler. Jeg kan bedst lide, når det ikke er 100 % standard. Det må gerne være avanceret og stille krav til min faglige viden, understreger Martin Sørensen, der fortsætter sin karriere i KL Automatik, som har huse i Vejle.

- KL Automatik er en god arbejdsplads med gode og dygtige kolleger, og jeg er glad for, at jeg kan fortsætte min udvikling her, siger Martin Sørensen.

Foruden hædersmedaljen modtog Martin Sørensen en gave af KL Automatik, ligesom Frank Pærhøi Jensen på vegne af personaleforeningen overrakte en gave til den nyudlærte svend.

Hædersmedalje til Gårslevdreng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce