Hal fyldes med røg, lyd og håndbold

Der er lørdag et stort håndboldstævne i Smidstruphallen. Arkivfoto

Hal fyldes med røg, lyd og håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort stævne i Smidstrup trækker i weekenden hundredvis af håndboldspillere til Smidstrup.

Smidstrup: Danmark er verdensmestre i håndbold for mænd, og i Smidstrup gør man klar til at modtage den smittende glæde, der er ved håndbolden. Dog ikke hos de voksne mænd, der kæmpede for Danmarks ære i Herning, men hos de børn, som dog også skal kæmpe om medaljer. Der er nemlig tale om et finalestævne i håndbold for JHF kreds 8. Det omfatter U6-U8 håndboldspillere.

Op mod 1000 håndboldspillere og tilskuere vil derfor lørdag myldre til hallen i Smidstrup fra fjern og især fra nær.

- Vi deler 300 medaljer ud og regner med, at over 1000 mennesker strømmer gennem hallen over hele dagen. Der spilles på tre kortbaner i hallen. Der er desuden lyd, røg og lys ved indløb, så det skal nok blive en fest, lyder det fra den arrangerende klub, der er Smidstrup-Skærup IF.

Mange klubber deltager

Det er ikke første gang, at håndboldafdelingen holder så stort et stævne, så der er ved at være styr på, hvad der kommer til at ske i løbet af weekenden.

Og der kommer til at ske meget, for i løbet af lørdagen vil der være gang i hallen lige fra opvarmningen klokken ni og frem til de sidste medaljer er hængt om halsen lidt i klokken 18.

De små håndboldspillere kommer fra klubber som Jelling, Erritsø, Børkop, Hover, Trelde, Skibet og selvfølgelig den lokale klub: Smidstrup-Skærup IF.

Alle er velkomne til at kigge forbi, og hvem ved, måske er der en kommende verdensmester blandt de mange små håndboldglade spillere.

Hal fyldes med røg, lyd og håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce