Halvvejs med byvisionerne: Nu skal visionerne samles sammen

Hvilken retning skal Børkopområdet drejes hen mod? På næste byvisionsmøde 4. april samles idéerne ind. Arkivfoto

Halvvejs med byvisionerne: Nu skal visionerne samles sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snart er der stort byvisionmøde i Børkop, hvor visionerne skal samles sammen. Bagefter fortsætter arbejdet med at forme den retning, som Børkop og omegn skal sendes mod i de næste mange år.

Børkop: Lige nu er der godt gang i tankerne omkring de byvisoner, der skal være for Børkopområdets fremtid.

4. april inviterer Vejle Kommune derfor til møde i Gauerslundhallen, hvor borgerne skal være med til at prioritere og foreslå byrådet, hvilken retning Børkop og omegn skal kigge i de næste ti år. Og måske længere.

- Byvisionsmødet er halvvejs i processen, som løber frem til sommerferien, hvor vi håber at have en godkendt byvision for området klar til brug. På mødet skal der arbejdes med at kvalificere en række mulige udviklingsretninger, som er skabt på baggrund af alle de fremtidsscenarier, borgerne i området er kommet med, forklarer Christina K. Olsen, der er projekt- og byudvikler hos Vejle Kommune.

Hun forklarer videre, at ud over kvalificering bliver de fremmødte også bedt om at prioritere, hvilke udviklingsretninger de tænker er de vigtigste for den fremtidige udvikling i området. Og de valgte scenarier bliver så forarbejdet i et udkast til en Byvision, som kommer ud i høring.

Man bør deltage, hvis man er interesseret i, hvilken retning Børkopområdet udvikler sig i
Christina K. Olsen, projekt- og byudvikler i Vejle Kommune.

Jo flere, jo bedre

Byvisionsmødet torsdag 4. april er et møde, hvor alle kan deltage, og der er derfor også stadig mulighed for at få sine egne idéer og tanker bragt i spil.

- Vi vil gerne opfordre, at så mange som muligt deltager. Hvis man ikke deltager, har man jo ikke den samme indflydelse på valg af retning for byvisionen, som når man deltager, siger hun.

Og jo bredere opbakning, jo bedre.

- Det er meget vigtigt, da byvisionens plan først og fremmest er borgernes vision - den skal have rod i 7080 Børkop. Hvis alt går godt, bliver visionen det værktøj, som meget af den fremtidige udvikling i området tager afsæt i. Så ja, man bør deltage, hvis man er interesseret i, hvilken retning området udvikler sig i, nævner Christina K. Olsen.

Sådan tilmelder man sig

Det næste byvisionmøde finder sted i Gauerslundhallen 4. april i tidsrummet 19 til 22, og alle er velkomne. Det er ganske gratis at deltage, men man skal dog tilmelde sig først.

- Tilmelding til mødet er nødvendigt af hensyn til forplejning. Og vi håber også at se dig, lyder det fra Vejle Kommune.

Man tilmelder sig via denne hjemmeside: vejle.dk/byvisionbørkop.

Halvvejs med byvisionerne: Nu skal visionerne samles sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce