Har du mistet et nærtstående menneske?

Sorg kan være svært at stå med alene. Gauerslund Sogn tilbyder sorggrupper, hvor man kan snakke med andre, som har sorgen tæt på. Arkivfoto

Har du mistet et nærtstående menneske?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sorg opleves forskelligt men er ofte svær at stå med alene. Gauerslund Sogn tilbyder sorggruppe.

Gauerslund: Har du mistet et nærtstående menneske og trænger til at tale med mennesker i samme situation?

Gauerslund sogn tilbyder igen deltagelse i en sorggruppe, hvor deltagerne får mulighed for at sætte ord på sorgens følelser og tanker i en sammenhæng, hvor deltagerne er tilstede med samme forudsætning. Her vil man kunne tale åbent om tanker og følelser, som kan medvirke til, at man finder fodfæste igen og kan leve videre med sorgen og savnet og finde ny mening med livet.

- Sorggruppens formål er ikke terapi, men at give rum og tid for samtale om det, som kan være svært at sætte ord på. Der kræves ikke særlige forudsætninger for at deltage, som for eksempel om man kommer i kirken. Der er naturligvis tavshedspligt for alle deltagere, lyder det fra Gauerslund Sogn.

Lang forløb

En sorggruppe består af seks til otte personer, og alle vil få mulighed for at sige nu. Forløbet vil strække sig over fem til syv måneder.

- Når man mister et menneske, der står én nær sættes mange tanker og følelser i spil, og man kan opleve uro, ensomhed, tavshed, angst og skyld, skam, vrede og bitterhed. Omsorg og opmærksomhed fra de nærmeste omgivelser er som regel stor i den første tid efter tabet, men sorgen og savnet ophører sjældent efter to-tre måneder, lyder det i pressemeddelelsen fra Gauerslund Sogn.

Spørgsmål og tilmelding kan rettes til sognepræst Verner Helwig, som tilbyder forudgående samtale. Derfor er det vigtigt med tilmelding, senest den 13. september, gerne før.

Har du mistet et nærtstående menneske?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce