Hussælger nær planlagt tunnel er dødtræt af uvished: Tag nu en beslutning, politikere

Ib Thomsen ville ønske, at boligkøbere ville tage ud og se de huse, der er til salg, i stedet for at kun kigge på et kort på nettet. Han mener, at hans ejendom på Toftumvej er et fund for nye huskøbere, selvom huset ligger mellem motortrafikvejen mellem Fredericia og Vejle og jernbanen under Toftumvej. Foto: Yilmaz Polat

Hussælger nær planlagt tunnel er dødtræt af uvished: Tag nu en beslutning, politikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tømrermester Ib Thomsen har haft sin ejendom nær togbroen på Toftumvej til salg siden finanskrisen toppede. Den uafklarede plan om en tunnel under banen er noget af det, der skræmmer potentielle købere væk.

Toftum: Tømrermester Ib Thomsen har haft sin hvidmalede ejendom, Vesterled, på Toftumvej 20 til salg de seneste fem-seks år. Han ville ønske, at en ung børnefamilie ville komme forbi og kigge indenfor, for så er han sikker på, at ejendommen nærmest ville sælge sig selv. Men han er også klar over, at ingen ønsker at springe ud i en hushandel, når de ser på nettet, at huset med den store have ligger lige ved vejbroen over jernbanen og med motortrafikvejen indenfor syns- og høreafstand.

- Hvis bare politikerne og Banedanmark ville beslutte sig for, hvordan den planlagte tunnel under jernbanen skal udformes, ville jeg have noget konkret at vise interesserede købere. Jeg synes jo, at ejendommen er helt perfekt for et ungt par med et par børn og en hund. Men der kommer ikke engang nogen og kigger på huset. Jeg er ikke i tvivl om, at det er usikkerheden om, hvordan vejen og tunnellen skal udformes, der afskrækker mange, siger Ib Thomsen.

Hvis bare folk ville komme ud og se min ejendom, er jeg sikker på, at de ville ændre opfattelse.
Ib Thomsen
Kort om Ib
Ib Thomsen, 59 år, har boet mange år i området.Han har gået på Gauerslund Skole.

I forbindelse med sin skilsmisse, flyttede han for nogle år siden til Horsens, hvor han bor i dag.

Han købte ejendommen på Toftumvej lige før finanskrisen for alvor kunne mærkes.

Dengang kunne alting sælges, som han siger.

Han har i dag oplagring af materialer til sin tømrervirksomhed i tilknytning til ejendommen, mens selve hovedhuset lejes ud.
Ejendommen på Toftumvej har været til salg i nogle år efterhånden. Ib Thomsen lejer huset ud i mellemtiden, men han har ikke opgivet at få solgt ejendommen, der stammer fra 1917. Foto:  Yilmaz Polat
Ejendommen på Toftumvej har været til salg i nogle år efterhånden. Ib Thomsen lejer huset ud i mellemtiden, men han har ikke opgivet at få solgt ejendommen, der stammer fra 1917. Foto: Yilmaz Polat

Tæt på Vejle og Børkop

Han er også godt klar over, at ejendommens beliggenhed tæt på motortrafikvejen mellem Vejle og Fredericia bidrager til, at ejendommen indtil videre har vist sig at være usælgelig.

- Jeg kan godt se, at ejendommens beliggenhed ser træls ud, hvis man kun orienterer sig på Boligsiden.dk og kigger på et kort.

- Hvis bare jeg kunne få lokket nogen herud, er jeg sikker på, at de ville opdage, at ejendommen her faktisk har en super beliggenhed. Du kan være i Vejle og komme på motorvejen på under ti minutter, og du er tæt på både skole og indkøbsmuligheder og samtidig har du en 3000 kvadratmeter stor grund med have og mulighed for at leje mere jord, hvis du vil have en hest.

Bankerne forstærker problemet

- Jeg er ikke bare træt af, at politikerne ikke kan tage en beslutning. Jeg er også træt af bankerne, som ikke vil låne unge mennesker til en ejendom som den her. Jeg forlanger 1,375 millioner for huset. Det kan et ungt par ikke låne til i dag. I stedet for anbefaler bankerne, at unge mennesker køber et nybygget-husprojekt, som kun kræver en udbetaling på 100.000 kroner, siger Ib Thomsen.

- Det gør jo områder som Toftum og Gauerslund til udkantsområder med usælgelige huse, mens grundene i parcelhus-områderne omkring Børkop og Vejle sælges som varmt brød, påpeger han.

Hussælger nær planlagt tunnel er dødtræt af uvished: Tag nu en beslutning, politikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce