Madboks til fælles brug genopstår i vejkant

Blessing Box genopstår til marts. Privatfoto

Madboks til fælles brug genopstår i vejkant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et nyt skab er på vej til Borggårdsvej, så Børkopborgerne atter kan droppe forbi og donere og tage mod madvarer via Blessing Box.

Børkop: Det specielle skab, der står ud til Borgsgårdsvej, skal atter genåbne. Blessing Box hedder det, og det lukkede helt ned før jul, da skabet helt fysisk ikke længere kunne klare vejrets luner.

Men Blessing Box Børkop genåbner i starten af marts, og derfor søger initiativtageren allerede efter mad og andre varer, som kan stå i skabet.

Mad, som alle kan donerer eller omvendt tage med hjem.

- Jeg må erkende, at det har været en kamp at få lavet boksen igen. Den var gået til på grund af vind og vejr, så den måtte lukkes, men selvom boksen har været et populært tiltag, har det ikke været så nemt at få skaffet en ny løsning. Alt er jo gratis, så der skal hjælp til, og det har vi fået, siger Charlotte Sommer, der er initiativtagter til Blessing Box Børkop.

Skabet genskabes

Den 2. marts åbner Blessing Box igen.

- Alt skal foregå gratis. Det er ganske enkelt konceptet, og man kan allerede nu begynde at donere mad, som man kan og vil undvære og give videre til andre. Det vil være så fedt, hvis vi kan åbne med et helt fyldt skab, siger hun.

Madvarerne, som er i form af dåser og andre langtidsholdbare ting, skal dog ikke afleveres i skabet på Borgsgårdsvej.

- Nej, det er meget vigtigt at understrege, at det må først ske der, når skabet er åbnet til marts. Inden da kan man aflevere det i den kurv, som står i carporten på Kragelundvænget 127 i Børkop. Der står selvbetjening på kurven, forklarer hun.

At der nu er et nyt skab på vej, skyldes en mand, der frivilligt laver den. Det er han i gang med nu.

- Det er en vældig flink ældre borger, der ikke ønsker sit navn nævnt. Men han lægger lige nu kræfterne i at genskabe boksen, og jeg vil gerne takke ham mange gange for hjælpen, siger Charlotte Sommer.

Madboks til fælles brug genopstår i vejkant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce