Mette kigger på hallens fremtid udefra

Mette Paltz er nytilflytter til Brejning og er kommet med i den bestyrelse i IKC 7080, som arbejder på at forme Gauerslundhallens fremtid. Foto: Jørgen Flindt

Mette kigger på hallens fremtid udefra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mette Platz var lige flyttet til Brejning, da hun kom med i IKC 7080's bestyrelse. Foreningen arbejder på at forme Gauerslundhallens fremtid, og hun har valgt at fokusere på hallens grønne arealer og p-pladser.

Gauerslund: Mette Paltz sætter sig på gyngen og kigger ud over det store område med boldbaner. Men en bane mangler, hvis hun selv skal sige det.

En beachvolleybane. Det var en undren over, at sådan en ikke findes i Børkopområdet, der fik hende til at blive en del af den bestyrelse, som skal være med til at forme Gauerslundhallens fremtid.

- Min indgangsvinkel er, at jeg spiller beachvolley, og det kan man ikke her i Brejning, hvor vi lige var flyttet til. Så jeg undersøgte efter muligheden, og faldt over at IKC 7080 skulle stiftes. Det er en forening, der skulle kigge nærmere på Gauerslundhallens fremtid, og det ville jeg høre mere om. Jeg gik til mødet og blev valgt ind som suppleant. Siden er jeg blevet bestyrelsemedlem, fortæller hun.

IKC 7080
- Vi skal tænke mindst 30 år frem | Børkop | vafo.dk

<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=468961990104832&ev=PageView&noscript=1"/> <p style="margin:0;padding:0;border:0;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=970598&ADFPageName=Adform_DMP_Netaviser&ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="" /> </p> IKC 7080 er tænkt som en paraplyorganisation, og med i bestyrelsen er repræsentanter fra idrætsgrene som gymnastik og håndbold. IKC 7080 arbejder på etablering af et idrætscenter i Gauerslund, som kan blive til gavn for mange og dække mange forskelligartede behov. Det skal favne et bredt udsnit af brugere og sportsgrene. Og måske også kultur. Det er også sammenslutningens mål, at det nye center skal komme mange aldersgrupper til gavn og være nyskabende.

Var lige kommet til byen

Hun er ikke helt som de andre i bestyrelsen, som har deres baggrund i forskellige foreninger.

- Vi havde kun boet i Brejning i to måneder, da jeg blev valgt som suppleant, og desuden er jeg ikke med i en forening, så på den måde bidrager jeg nok mere med et blik set udefra, siger Mette Paltz.

Hun er søndejyde, men har boet mange år i Aarhus og senest København. Familien flyttede da også til Brejning fra København, og storbyen har givet inspiration.

- Vi boede på Østerbro nær Fælledparken, hvor der nogle fantastiske legeområder, som jeg finder inspirerende. Blandt andet er der en trafikskole for børn. Om den slags lige kan bruges direkte her i Gauerslund kan man jo diskutere, men jeg ved, hvor godt man kan udnytte hele arealet, og for mig er det især udearealerne, jeg gerne vil være med til at sætte et præg på, siger Mette Paltz.

Hun forklarer, at det kommende område ved Gauerslundhallen selvfølgelig også helst skal have et fedt indemiljø.

- Men folk i foreningerne ved mere om, hvad foreningerne har behov for. Jeg dyrker selv en mere individuel sport, og det er de individuelle sportsgrene, jeg anser mig som repræsentant for, siger hun.

Udnyt arealer mellem baner

Selv har hun da også gjort sig nogle tanker.

- Området bliver helt fysisk større, for kommunen giver mulighed for, at der kan lægges jord til, og det betyder, at der skabes nye muligheder. Vi skal selvfølgelig spørge foreningerne, hvad de føler, der er behov for, men personligt synes jeg, at der skal kigges med helt friske øjne på logistikken. Der er ikke p-pladser nok, og måske skal indkørslen fra skolen og hallen flyttes, lyder hendes overvejelser.

Og så kigger hun nærmere på områderne mellem banerne.

- Jordvoldene mellem banerne står tomme hen. Hvorfor ikke indrette legepladser der, eller måske en rulleskøjtebane eller steder de unge kan hænge ud. Mulighederne er mange, siger hun.

Og så er der jo lige en beachvolleybane. Ikke lige på jordvoldene men bare i området.

- Det vil jeg bestemt kæmpe for. Men kommer det ikke som det første, kan det planlægges på sigt. Sådan skal vi tænke. Ikke alt kan lade sig gøre fra start, men hen ad vejen skal der være mulighed for at meget skal ske. På den måde skal vi tænke stort og ikke lade os begrænse, siger Mette Paltz.

Mette kigger på hallens fremtid udefra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce