Nyd sommersolen og det varme strandsand - på et hotel

Hoteldirektør Frederik Jelstrup og resten af Hotel Comwell Kellers Park må sande, at i disse dage er der mere byggerod end spa på hotellet. For snart står nyt spaområde klar. Arkivfoto:

Nyd sommersolen og det varme strandsand - på et hotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotel Comwell Kellers Park er i fuld gang med at ændre og udvide spaområdet.

Brejning: Det er svært at se det lige nu, men hullet i betonen skal blive til et fodbad. Og ved siden af det skal der være dampbad. En regnskov med lyd, lys og tåge skal der også være.

Og inde ved siden af skal der laves et lysterapi-rum, hvor man kan få en noget speciel oplevelse. Det laves som en sandstrand med sommerlys, baggrundslyde og 35 grader varmt sand.

Spaområdet er en af Hotel Comwell Kellers Park mest besøgte afsnit, men lige for tiden er afslapning byttet ud med håndværkere med slagbor og andet værktøj.

- Ti år med vand og klor har sat sine spor. Det er hårdt ved næsten al slags materiale, så nu er vi ved at skifte alt ud, og vi bruger anledningen til også at udvide og ændre området. Vi lever af at give folk en oplevelse, som de ikke lige kan få derhjemme, og nu er det blevet tid til at forny den oplevelse, siger Frederik Jelstrup, der er hoteldirektør.

Vi lever af at give folk en oplevelse, som de ikke lige kan få derhjemme, og nu er det blevet tid til at forny den oplevelse.
Frederik Jelstrup, hoteldirektør hos Hotel Comwell Kellers Park

Afslapningsområde

Selve spaområdet bliver 50 kvadratmeter større, og der kommer flere nye spaoplevelser, som ikke er set før i Danmark.

Men det er især udenfor, at der skal bygges til.

- Vi skal have bygget et relax-område i forlængelse med det nuværende spaområde. Det bliver på 250 kvadratmeter med pejs og stilleområde, hvor man kan læse en bog eller blunde lidt. Altså bare slappe af i flotte omgivelser, siger Frederik Jelstrup.

Der vil også komme en saltlounge, der er en slags drypstenshule. I loungen er luften mættet af salt, som skulle være rigtig godt for huden.

Desuden skal der bygges endnu en udendørsoplevelse, nemlig en loungepool med 37 grader varmt vand.

- Det er ikke et boblebad. Dem er der to af i forvejen. Det er et bad med varmt vand, hvor man hele året kan sidde og eventuelt nyde en drink fra baren og kigge på udsigten ud over fjorden, forklarer hoteldirektøren.

Derudover skal der blandt andet laves nye omklædningsrum.

Stadig bruge poolen

Selve spaområdet skal stå klar i uge 37, mens de nybyggede områder udenfor skal stå klar i starten af det nye år.

Indtil da kan hotellets gæster stadig gøre brug af poolområdet samt de udendørs boblebade.

- Det kræver selvfølgelig en god planlægning at sørge for, at gæsterne oplever mindst muligt gene. Vi kan ikke helt undgå lidt støv på gulvene, men generelt går det rigtigt flot. Og vi sørger for at informere alle gæsterne på forhånd. Jo mere information, jo mindre gene oplever folk, siger Frederik Jelstrup.

Nyd sommersolen og det varme strandsand - på et hotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce