Nye spamuligheder på hotellet: Nu kan man slappe af på en indendørs sandstrand

Frederik Jeslstrup, der er hoteldirektør, i den nye strand, hvor man ikke kan svømme men få masse af lys og ro. Foto: Yilmaz Polat

Nye spamuligheder på hotellet: Nu kan man slappe af på en indendørs sandstrand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotel Comwell Kellers Park har udvidet og opdateret sit wellness og spa-område, så der nu er en række nye kendte som nye muligheder. En af nyhederne er en indendørs sandstrand med lysterapi.

Brejning: Solen går stille op over stranden. Her er intet vand, men her er strandsand og lyden af bølgeskvulp og fuglefløjt, og så er der dagslys. Herinde handler det om den terapi, som lyset giver.

- Man lægger sig eller sætter sig ind, og så vil man på en halv time opleve en dag ved stranden. Fra solen går op til den går ned igen. Det er en nyhed, man ikke kan få på samme måde andre steder, og det kan vi mærke, at gæsterne er meget nysgerrige på, siger Frederik Jelstrup, der er hoteldirektør.

Stranden er langt fra eneste nye tiltag på hotellets afdeling for wellness og spa. Her er kommet nye saunaer, et kurbad, et område med fodbad og udsigt, og der er regn som i regnskoven. Blandt andet.

Desuden er der kommet nye og større omklædningsrum samt to nye afdelinger, der på hver sin måde tilbyder ro og velvære.

- Vi har udbygget med 400 kvadratmeter, og deriblandt med en bar, hvor man kan købe sig noget at koldt eller varmt at drikke og tage med ind i vores nye relaxområde, hvor der er udsigt til naturen næsten hele vejen rundt. Desuden har vi fået lavet et saltmættet rum, som er et godt sted at være for ens vejrtrækning, og hvor man ligger i hængekøjer og bare nyder livet, forklarer hoteldirektøren.

Vores spa-område er formet på en måde, så man bevæger sig hen til små og store rum, eller huler om man vil, hvor der venter en ny oplevelse
Frederik Jelstrup, hoteldirektør
Comwell Kellers Park har udvidet sit spaområde - det står klart nu. Foto:  Yilmaz Polat
Comwell Kellers Park har udvidet sit spaområde - det står klart nu. Foto: Yilmaz Polat

Nye oplevelser

Det er 11 år siden, at hotellet åbnede, og de mange år havde været hård ved spaområdet, for klor med videre slider på sådan et sted. Derfor skulle det alligevel renoveres. Men det blev også udvidet.

- Gæsterne nu til dags efterspørger andre ting, end de gjorde for ti år siden. Folk vil have oplevelser, og det giver vi dem på en ny måde. Vores spa-område er formet på en måde, så man bevæger sig hen til små og store rum, eller huler om man vil, hvor der venter en ny oplevelse. Og så har vi arbejdet på at skabe mere plads samt noget nyt og uventet, som for eksempel stranden, der er en helt unik oplevelse. Jeg synes, området nu er blevet fuldendt, siger han.

Der er nye saunaområder, deriblandt et urtesauna. Foto:  Yilmaz Polat
Der er nye saunaområder, deriblandt et urtesauna. Foto: Yilmaz Polat

Hotellet vækster

Det nye spa-område er for alle. Også folk der ikke er gæster på hotellet.

Og der kommer flere og flere af dem. Altså både gæster udefra samt lokale, der gør brug af hotellets muligheder i dagligdagen.

- Det nye spa-område er så nyt, at vi ikke kan sige, hvad det betyder for antal gæster. Men overordnet set, må vi sige, at det går godt for os. Vi har en strategi om, hvad det er, vi skal gøre, for at få mere vækst, og det lykkes meget godt, for vi oplever tocifret vækst, siger Frederik Jelstrup.

Ud over en udvidelse af spaområdet er der også bygget til i den anden ende af hotellet. Her er der lavet et nyt stort rum, der kan bruges til konferencer med videre.

- Det har givet os helt nye muligheder. Nu kan vi have endnu flere gæster til konferencer eller fester, og vi har fået nye muligheder for hele tiden at have et ledigt rum, vi kan gøre klar til næste led i festen eller konferencen. Det har givet os en logistisk fordel, som kunden ganske vist ikke mærker det store til, men som gør vores arbejdsgange meget nemmere, siger Frederik Jelstrup.

Et nyt stort relaxområde lokker med åben ild og stilhed. Foto:  Yilmaz Polat
Et nyt stort relaxområde lokker med åben ild og stilhed. Foto: Yilmaz Polat
I et saltmættet rum kan man slappe af i hængekøjer. I midten skabes et slags kunstværk af salt, der drupper ned og laver salttapper som i en grotte. Foto: Yilmaz Polat
I et saltmættet rum kan man slappe af i hængekøjer. I midten skabes et slags kunstværk af salt, der drupper ned og laver salttapper som i en grotte. Foto: Yilmaz Polat
Der er kommet endnu en udendørs spa, som gennem 11 år har været meget populært blandt gæsterne. Foto:  Yilmaz Polat
Der er kommet endnu en udendørs spa, som gennem 11 år har været meget populært blandt gæsterne. Foto: Yilmaz Polat

Nye spamuligheder på hotellet: Nu kan man slappe af på en indendørs sandstrand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce