Nyt julestævne: Spillerne skal spille både ude og inde

Unge fodboldspillere, som her fra Vinding og Gauerslund, kan sætte hinanden stævne i julen. Privatfoto.

Nyt julestævne: Spillerne skal spille både ude og inde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Juledagene bliver fyldt med masser af fodbold i og udenfor Gauerslundhallen. Ny fodboldturnering har set dagens lys.

Gauerslund: Juledagene er for de fleste lig med julehygge, pakkeleg og masser af god mad. Men i år bliver det for mange drenge også lig med fodbold. I Gauerslundhallen. Og udenfor. For der skal også spilles bold på kunstgræsbanen.

Det er en helt ny turnering, der ser dagens lys, og den har fået navnet Young Guns Julestævne.

- Det bliver et stævne, hvor der spilles både ude og inde, så spillerne skal have tøj med til begge dele. Det er en ny måde, vi tænker på, og det giver nogle helt andre muligheder for, at spillerne får spillet mange flere minutter på forskellig vis, siger Lars Peter Nielsen fra Gauerslund IFs fodboldafdeling.

Han var med til at starte det såkaldte Young Guns turnering, og det er under Young Guns, at juleturneringen i Gauerslund kommer til at finde sted. Og det er en turnering, som ikke er helt som den slags turneringer typisk er. Eksempelvis vinder man heller ikke præmier eller medaljer. Til gengæld får de voksne trænere, der kommer med, et relevant foredrag med i købet.

- Det handler om fodboldudvikling. Det er det, vi hele tiden arbejder ud fra. Og sådan en turnering giver mulighed for at udvikle spillerne og trænerne. Og så selvfølgelig holde gang i fodboldbenene hen over julen, siger han.

 

De unge pistoler
Det vil være et stævne for alle klubber under DBU, og der kan potentiel komme nogle af de største talenter til Gauerslund, for der laves en a++ række. Derudover tre andre rækker, så stævnet er for alle.Young Guns er et koncept, som er udviklet i Gauerslund IF, men som mange klubber har taget til sig. Det er forløberen til det såkaldte Golden Leaugue, hvor de bedste ungdomspillere møder hinanden. 

 

Ikke udsolgt

Potentietl kan der komme i tusindvis af unge mænd til Gauerslund, for der skal spilles kampe i fem dage, og det er indenfor fem årgange. Da der er plads til i alt 160 hold per dag, så kan det blive til mange fodboldspillere fra nær og fjern.

- Det kan blive til mange hold, men vi forventer nu ikke udsolgt, for det skal lige køres i gang, siger han.

Endnu er der ikke så meget gang i tilmeldingerne, dertil er det for nyt, men der er gang i henvendelserne. 

- Jeg har lige snakket med hold fra både Silkeborg og Roskilde, men de har dog ikke meldt sig til endnu, siger Lars Peter Nielsen. 

Stævnet finder sted i dagene 26. december og frem til og med 30. december. 

 

Nyt julestævne: Spillerne skal spille både ude og inde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce