Øjebæ får det endelig dødstød

Jesper Christensen (til venstre) og Jørgen KJlemmensen fra Håndværkergården er i fuld gang med at rive et øjebæ ned på Sellerup Strandvej. Foto: Jørgen Flindt

Øjebæ får det endelig dødstød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sellerup Strand: To mænd med solidt værktøj i hænderne er i disse dage i fuld gang med at fjerne et øjebæ, der har skæmmet i et sommerhuseområde ved Sellerup i flere år.

Det er sommerhus, som er opkøbt og ejet af Vejdirektoratet, som nu ved at få det endelige dødsstød.

Sommerhuset har en lang historie bag sig, og byggeriet på grunden har knopskudt ad flere omgange. Blandt andet med togvogne. Men nu har bygningerne stået tomme i flere år, og de gradvis blevet mere og mere forfaldne. På et tidspunkt begyndte der også at flyve isolering og andet affald fra de forfaldne bygninger ud i skoven og ind til naboerne.

I 2016 blev ejendommen opkøbt af Vejdirektoratet, som opkøber sommerhuse i området, fordi der - måske - en dag skal føres en jernbanelinje over eller under fjorden.

Derfor er Jørgen Klemmensen og Jesper Christensen fra Håndværkergården i gang med at fjerne alt, det som i teorien kunne flyve rundt i vinden. Der er dog ting, som ikke bliver fjernet, deriblandt en cementstøbt kælder, der i stedet bliver blændet af. De to håndværkere forklarer, at de forventer at være færdig i denne uge.

Øjebæ får det endelig dødstød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce