Samarbejdet styrkes stille og roligt mellem Børkop og Brejning


Samarbejdet styrkes stille og roligt mellem Børkop og Brejning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samarbejdet mellem interessenter fra både Børkop og Brejning er ved at finde sin form. Det står klart efter onsdagens BID Møde. Men en vigtig gruppe manglede.

Gauerslund: Udenfor Gauerslundhallen var en flok fodboldspillere fra Gauerslund i gang med at spille kamp mod et andet hold. Og inde i hallens café var der også kampgejst. En fælles kampgejst.

Det var repræsentanter fra en lang række af de lokale råd, handlende, ejendomsmæglere, borgere med videre, som løbende sætter hinanden stævne med blandt andet det formål, at skabe mere fællesskab mellem byerne Børkop, Brejning og Gauerslund.

Og det arbejde er ved at finde sine fødder at stå på. Der arbejdes blandt andet på at skabe en fælles byfest, og det arbejde er nu nået så langt, at der i går aftes blev skabt mindre udvalg, der skal kigge nærmere på forskellige delelementer af byfesten.

Og undervejs blev der grinet og pjattet mellem de seriøse snakke.

-Der er en god stemning. Vi har fået mere styr på det, og vi er ved at få sat tingene i system, sagde en af deltagerne, Bjarne Andersen, der er byrådskandidat.

 

BID
BID er et samarbejdsforum, hvor Vejle Kommune og lokale kræfter i fællesskab sætter fokus på kulturelt udvikling af et område.Der findes BID samarbejde i Vejle, Egtved og nu også i Børkop/Brejning.

Foreningerne mangler

Jo, BID Møderne er ved finde det rette, nå ja, bid. Ved onsdagens møde dukkede knap 30 op, og det er det leje, der har været ved alle fire møder. Men en gruppe manglede.

- Ud over Frank (formand for Gauerslund IF fodbold), så mangler vi foreningerne. Dem skal vi gerne have med til næste gang, sagde Mikkel Niess, der er ordstyrer på BID møderne.

Næste møde er 8. november, og alle er velkomne til at deltage. Mødet finder atter sted i Gaurslundhallen.

 

Fakta

Samarbejdet styrkes stille og roligt mellem Børkop og Brejning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce