Sommerkoncert kunne dele næsten 60.000 kroner ud

Kameraerne blev fundet frem, da repræsentanter fra Grundejerforeningen Hvidbjerg, Høll og Mørkholt, Torsdagsklubben, Gårslev Skoles Vennner, Byfesten samt Lions Club modtog hver et legat. Foto: Jørgen Flindt.

Sommerkoncert kunne dele næsten 60.000 kroner ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets Sommerkoncert på Gimlegrunden blev en stor succes, og overskuddet blev tirsdag aften delt ud til forskellige lokale projekter.

Gårslev: For første gang nogensinde valgte koncertudvalget bag Sommerkoncert på Gimlegrunden at indkalde til en festlig aften med et glas vin og uddeling af legater.

For arrangementet gav et stort overskud, og de penge ønskede koncertudvalget at dele ud til gode formål.

- Vi har valgt at gøre det på den her måde med lidt vin i glassene, for vi synes, at det godt må være lidt festligt at dele penge ud til det lokale område, som bakker så flot op omkring sommerkoncerten. Det giver jo så god mening, at vi kan give noget tilbage til fællesskabet, sagde Morten Kjeldsen fra koncertudvalget.

Årets Sommerkoncert på Gimlegrunden ved Hvidbjerg blev i år helt og aldeles udsolgt, solen skinnede hele dagen, og alt forløb bare helt perfekt. Det smittede også af på regnskabet. Alt i alt kunne koncertudvalget dele næsten 60.000 kroner ud til gode formål.

- Man har i år kunne søge om at få et legat, og det har mange valgt at gøre, så desværre kan vi ikke tilgodese alle. Vi har valgt at kigge bredt på det, forklarede Morten Kjeldsen.

Det giver jo god mening, at vi kan give noget tilbage til fællesskabet
Morten Kjeldsen, medlem af koncertudvalget

Fem legater

Det betød, at Gårslev Skoles Venner modtog 10.000 kroner til studietur til Slesvig, Torsdagsklubben modtog 3200 kroner til et nyt klæde på billardbordet i Sognehuset, Lions Club modtog 4000 kroner til vedligehold og indkøb af telte, Gårslev Byfest modtog et legat på 3000 kroner til et tilskud til at få et band for børn med til byfesten og Grundejerforeningen for Hvidbjerg, Høll og Mørkholt modtog 8000 kroner til indkøb af et PA-anlæg. Altså et anlæg med blandt andet mikrofon og højttaler.

- Vi takker mange gange for legatet, som er en stor hjælp på vejen til at indkøbe et PA-anlæg. Det bliver et anlæg, som kan bruges på skolen, sognehuset og så videre, og som andre i lokalområdet også kan gøre brug af, sagde Egon Sørensen, der er formand for Grundejerforeningen for Hvidbjerg, Høll og Mørkholt.

Blomsterkummer

Ud over de nævnte legater er der allerede delt penge ud til blandt andet forskønnelse af Gårslev i form af blomsterkummer, blomster og julelys ved indfaldsvejene ind til Gårslev samt borde og bænkesæt ved Gimlegrunden.

Til næste år vender Sommerkoncert på Gimlegrunden for syvende gang tilbage. Det sker den 15. juni.

Sommerkoncert kunne dele næsten 60.000 kroner ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce