Venstre i Børkop har fået ny formand

Den nu tidligere formand for Venstre i Børkop, René Jensen-Iversen, opfordrer til, at man støtter op om manden på billedet, Christoffer Melson, der er områdets folketingskandidat for Venstre. Arkivfoto: Flemming Larsen

Venstre i Børkop har fået ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere formand for Venstre i Børkop, René Jensen-Iversen, takkede af for en god tid, da han holdt sin sidste formandsberetning i denne omgang. Ny formand er Mogens Mikkelsen.

Børkop: Venstre Børkop har fået ny formand, hvilket også var helt efter planen, for den tidligere formand, Rene Jensen-Iversen, havde meldt ud, at han ikke ønskede at genopstille.

- Det er skam ikke fordi, jeg ikke gider længere, da det har været mig en stor ære at være dette de sidste knap fem år, men det er udelukkende fordi, jeg er blevet opfordret til at opstille som formand for kommuneforeningen på dennes generalforsamling 13. marts i Jelling, og jeg har sagt ja til kandidaturen. Og jeg synes ikke rigtig det er foreneligt med at bestride begge poster og så sandelig heller ikke tidsmæssigt, forklarede René Jensen-Iversen i sin formandsberetning.

Det skete ved generalforsamlingen, som fandt sted i Markant i Børkop.

Glæde over Touren

I beretningen kom han også rundt om de mange emner, som Vestre har arbejdet med det seneste år. Det er lige fra skattepolitik over udflytning af statslige arbejdspladser til glæden ved, at det lykkes at få Tour de France til Danmark.

Også mere lokale emner blev luftet.

- Blandt andet bliver dækningsbidraget for virksomheder i Vejle Kommune fjernet helt. Dette var noget, Venstre gik til valg på, og det skal gerne gøre det endnu mere attraktivt at starte virksomhed op i Vejle Kommune, og for den sags skyld også gøre det mere attraktivt at blive for de eksisterende virksomheder, sagde han.

René Jensen-Iversen opfordrede også til, at man ved det kommende folketingsvalg, som kommer inden for få måneder, står sammen om at stemme på og støtte op omkring Christoffer Melson, der stiller op i Vejle-kredsen.

Mogens er ny formand

Men det var også tid til at sige tak, og det gjorde han, og bagefter skulle en ny bestyrelses vælges.

Det blev Mogens Mikkelsen, som blev ny formand. Desuden er til bestyrelsen valgt: Næstformand er Birger Larsen, Kasserer er Jytte Elkjær Hedegaard, Sekretær er Jens Nørgaard, mens Hans Hoffensetz er bestyrelsesmedlem. Suppleant er Tue Ilsø Nielsen.

Venstre i Børkop har fået ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce