Affaldssortering. Mere sortering


Affaldssortering. Mere sortering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Tobias Jørgensen, byrådsmedlem (V) og medlem af teknik- og klimaudvalget, Fovsletvej 21, Vamdrup
Billede
Debat. 

Læserbrev: Lige nu udrulles Kolding Kommunes affaldsplan, der blandt andet lægger op til, at vi borgere skal sortere vores affald i højere grad end tidligere. Mange af os har allerede fået de nye todelte skraldespande, og jeg personligt har flere gange benyttet mig af storskraldsordningen, hvor gamle sofaer og frysere er blevet hentet på min adresse, så turen med traileren og uhensigtsmæssige løft på genbrugspladsen var sparet.

I teknik- og klimaudvalget konstaterer vi med glæde, at planen bliver positivt mødt blandt borgerne.

Derfor ønsker udvalget, at kommunen som virksomhed optræder som et godt eksempel, og går forrest indenfor cirkulær økonomi og affaldssortering. Så vi har i teknik- og klimaudvalget i den forbindelse pålagt forvaltningen at udarbejde et konkret og ambitiøst forslag til en udrulningsplan for affaldssortering i alle forvaltninger og institutioner i kommunen.

Jeg oplever allerede, at mine egne børn går meget op i sorteringen derhjemme og med udvalgets beslutning, får vi netop børnenes engagement nu ud i skoler og børnehaver. Børnenes positive indstilling til og store interesse for affaldssortering er en vigtig del af udrulningen i institutionerne og vil alt andet lige gøre det lettere for "os" voksne at ændre adfærd.

Affaldssortering. Mere sortering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce