Er forbud vejen frem


Er forbud vejen frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Røgfri arbejdstid eller ej. Det er en diskussion med mange nuancer og aspekter, ligesom det er en sag, der betyder meget for rigtigt mange mennesker.

Jeg har i hele forløbet haft mange overvejelser, men i sidste ende stemte jeg i tirsdags i byrådet imod et forbud. Jeg er udmærket klar over, at rygning er en stor faktor, når vi snakker sundhed, ligesom det er bekymrende, at der i de senere år er kommet flere rygere. Jeg tror bare ikke på, at et forbud er vejen frem.

Jeg havde således hellere set, at vi havde sat endnu mere massivt ind overfor børn og unge mennesker, der starter med at ryge. Noget er sat i gang, men jeg havde hellere set en mere massiv indsats her. Derudover så synes jeg, at Hoved med udvalgets anbefaling er vigtig. I sidste ende anbefalede udvalget nemlig ikke en røgfri arbejdstid. Det har vejet tungt for mig. Derudover så synes jeg, at vi stiller de kommunale ledere i en svær situation med denne beslutning. Dog finder jeg det positivt, at der først startes fra den 1/3 2020, og at man inden da vil sætte ind for at hjælpe de kommunale ansatte med at stoppe med at ryge.

Det er positivt, og det skulle vi måske have gjort mere af i stedet for at lave et decideret forbud.

Er forbud vejen frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce