Er vores statsminister troværdig?


Er vores statsminister troværdig?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Kirsten Fogt, Havfruen 21, Holstebro
Billede
Debat. 

Fremmede: Forud for sidste valg lovede Lars Løkke Rasmussen straksopbremsning for asylsøgere. Da statsministerposten var sikret, brød Lars Løkke sit løfte.

Det er rystende, at ni ud af tiasylsøgere/emigranter ikke forlader Danmark, når de først har fået foden indenfor. Ikke så mærkeligt, at der skal spares alle vegne. Selv på undervisningsinstitutioner. Det må da ellers være noget af det vigtigste, at Danmarks befolkning er veluddannet.

Gang på gang skal vi høre, at det stigende antal ældre er et problem. At det er det stadigt stigende antal indvandrere, der er årsag til besparelserne, vil man helst ikke tale om. Men det kan jo ikke undre, at de langt over 100.000 indvandrere og familiesammenførte, vore politikere i de senere år har ladet vandre ind i vort land - oveni alle dem, der allerede var her, er en belastning.

I december tog vores statsminister til Marrakech for at underskrive en FN-migrationspagt. Adskillige andre europæiske statsoverhoveder undlod at møde op.

Statsministeren hævder, at underskriften ikke er juridisk bindende. Men hvorfor så overhovedet skrive under? Og hvorfor har man så ikke oversat den 31 sider lange tekst til dansk, så den danske befolkning kunne se, hvad vores statsminister agtede at underskrive på vore vegne.

Noget af det, der er nået frem til medierne, er virkelig skræmmende: "Landene vil arbejde på, at migranter bliver en aktiv del af samfundet og deres baggrund og kulturelle skikke respekteres" og "landene forpligter sig på at eliminere diskrimination, racistiske, voldelige eller fremmedfjendske ytringer, handlinger og demonstrationer og intolerance overfor migranter." Hvem havde man så lige forestillet sig skulle afgøre, om det nu også er tilfældet?

Det ligner unægtelig censurens genindførelse i Danmark.

Det er på høje tid, at vi får nogle folkeafstemninger, inden vore politikere på vore vegne forærer mere af vort land væk til mennesker, der ikke respekterer os og vor kultur, men gerne vil have del i vores velfærd.

Jeg sidder her med et brev dateret Esbjerg 30. august 1946.

"Kære Herr og fru XX.

Modtag hermed vor hjerteligste tak for de smukke blomster til Pouls grav. Blomsterne kom i går og blev lagt ud på graven.

Ja, alt for mange af vore gik i graven for at redde Danmark og dets befolkning for den forsmædelse, som tyskerne havde betænkt os og hele Europa. Men godt var det, at de ikke var bange og havde en stærk tro på den retfærdige sag, som de kæmpede og led for, men alt for mange gik til fjenden, og som de nu vil søge at dække over ved en så letsindig udtalelse som: "Vi har holdt på den forkerte Hest".

Dette vidner om en slet karakter. Vi forstår derfor bedre at de gik med tyskerne.

I en så alvorlig sag burde det danske folk stået bedre sammen end det gjorde, så havde det det nok set anderledes ud i dag.

Vi siger Dem tak for at de tænker på vor søn og de mange andre, som vi heller ikke må glemme, men ærer dem for deres gode danske Sindelag og for det store, som de formåede at udrette.

Med venlig hilsen.

Nielsen og Hustru."

Poul blev skudt i Ryvangen og genbegravet i Esbjerg. Hvordan kan vore politikere svigte dem, der gav deres liv, for at Danmark skulle forblive danskernes land?

Er vores statsminister troværdig?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce