Hvorfor vil socialdemokraterne ikke prioritere vejnettet?


Hvorfor vil socialdemokraterne ikke prioritere vejnettet?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Vækst og infrastruktur går hånd i hånd, Mette

 

Transport: Igen-igen står vi tomhændede tilbage. Alle os, der ønsker et bedre Danmark. Et mere mobilt Danmark. Et Danmark i vækst. Vi står tomhændede tilbage, fordi vi stadig ikke har fået svar. Igen- igen taler Mette Frederiksen uden om. Senest til åbningsdebatten ved Folketingets åbning i sidste uge.

Det må undre enhver, at Socialdemokratiet ikke har afsat én krone til nye infrastrukturprojekter frem mod 2025? Og ikke vil svare på, hvorfor Socialdemokratiet ikke vil prioritere investeringer i vores vejnet?

Venstre stiller egentlig et meget simpelt spørgsmål, skulle man nok mene. Men til åbningsdebatten måtte vi, igen - igen, se os "tilfredse" med et meningsløst svar fra Socialdemokratiets leder. Hvor svært kan det være, Mette - at give danskerne svar på, hvorfor Socialdemokraterne ikke ønsker at prioritere det danske vejnet? Det er jo en ærlig sag, at vælge andre prioriteringer. Men ærlig talt, så har danskerne da krav på at vide, hvorfor vejnettet er valgt fra.

Det ærgrer mig, at Socialdemokraterne med høj hastighed taler uden om og bliver lange i spyttet, når vi efterspørger konkrete svar. En forbedret infrastruktur skaber vækst. Det øger mobiliteten. Det øger danskernes muligheder til at komme på arbejde, for at sende varer ud og købe varer hjem. Infrastrukturen er en vital del af vores daglige liv, og Danmarks fremtidige vækst- og udviklingsmuligheder.

Der er brug for investeringer i vores vejnet. Det er der, fordi 90 pct. af transporten i dag foregår på vejene, men alt for mange steder holder både privatbilister og erhvervstransport i kø. Det skal vi gøre noget ved. Jeg har en klar ambition om, at skal forbedre mobiliteten både for travle familier, der gerne vil hurtigt hjem efter arbejde og et erhvervsliv, der efterspørger vækst.

I Venstre er vi meget opmærksomme på, at vi i Danmark skal have en tidssvarende og moderne infrastruktur. Det er derfor, at vi nedsætter taksterne over Storebælt. Det er derfor, at vi vil udbygge Vestfynske motorvej mellem Nr. Aaby og Odense V. Det er derfor, at vi udvider E45. Det er derfor, at vi vil sætte fartgrænserne op på udvalgte danske veje. Sådan sikrer vi mobilitet. Sådan sikrer vi vækst.

Nul kroner til nye infrastrukturprojekter frem mod 2025. Det er hovedretten på det socialdemokratiske menukort. Det er skuffende og dybt ærgerligt. Derfor spørger vi igen-igen Mette Frederiksen: "hvorfor vil I ikke investere i bedre veje?"

Hvorfor vil socialdemokraterne ikke prioritere vejnettet?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce