Skrot integrationsydelsen


Skrot integrationsydelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Karina Lorentzen, folketingskandidat for SF, Sindalvej 4, Kolding
Billede
Debat. 

Læserbrev: I Kolding har vi 221 borgere, som bliver ramt af regeringens seneste forringelse af integrationsydelsen. Ydelsen gives til flygtninge, som ikke har været så heldige at komme i arbejde. Højrefløjen har forringet den otte gange, og dermed har man i høj grad været med til at skabe en underklasse, som er politisk bestemt.

Integrationsydelsen er markant lavere end kontanthjælpen, og denne gang sættes den ned med 2.000 kroner for enlige forsørgere og for samboende og gifte med 1.000 kroner per person. Konsekvensen er, at vi ser familier, der bliver fattige og isolerede fra det danske samfund i stedet for integrerede. Familier, som må tage i Bilka, når de skal opleve noget. Som ikke har råd til at erstatte det køleskab, der går i stykker - eller ikke engang har råd til genbrug, fordi det også koster.

Det er trist, at det skal være surt for mennesker, bare fordi de er flygtninge. Manglende arbejde har mange årsager, for eksempel traumer fra krig, manglende kompetencer eller evner til at lære det danske sprog godt nok. Mange har oplevet store omkostninger ved krig - skal vi så ikke behandle dem ordentligt, når de er her? Jeg håber på en ny regering, der vil et opgør med fattigdommen, forskelsbehandlingen og som prioriterer integrationen.

Skrot integrationsydelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce