Som fanden læser bibelen


Som fanden læser bibelen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jon Krongaard, viceborgmester (DF), Thurøvej 89, Haderslev
Foto: Ludvig Dittmann/Michael Bager
Debat. 

Pensionsaftale: En socialdemokratisk folketingskandidat fra Odense, Alexander Grandt, forsøger efter bedste evne at udstille Kristian Thulesen Dahl som en dårlig forhandler i et læserbrev her i avisen. Årsagen er den nye pensionsaftale mellem regeringen, de Radikale og DF.

Det er på mange lidt mærkværdigt at udstille den nye pensionsaftale, når den på alle måder er bedre end den, socialdemokraterne selv har stillet vælgerne i udsigt. Og Mette Frederiksen har allerede udtalt, at socialdemokraterne stemmer for den nye pensionsaftale - mon ikke det er fordi, at Mette Frederiksen godt selv kan se, at 18.000 kr. om måneden er bedre end de 6.000 kr., som hun foreslår?

Og mon ikke den nedslidte dansker foretrækker, at man kan trække sig fra arbejdsmarkedet seks et halvt år før pensionsalderen frem for tre år, som socialdemokraterne foreslår?

Måske stemmer I også for, fordi I også kan se, at alle danskere skal kunne komme i betragtning til en seniorpension, og ikke kun specifikke faggrupper, som I har foreslået - eller er det stadig kun udvalgte faggrupper, som I ikke lige har fået specificeret, der kan komme i betragtning?

Og så synes jeg i øvrigt, at det er beskæmmende, at du som socialdemokrat ikke mener, at danskere, som har et langt arbejdsliv bag sig, og som nu er placeret på en offentlig ydelse, ikke kan komme i betragtning som nedslidt lønmodtager. Helt ærligt, Alexander Grandt - hvorfor tror du, at de er havnet på sygedagpenge i første omgang?

Den nye pensionsaftale favner alle nedslidte danskere, uanset erhverv - for det skal ikke være dit arbejde, ligesom socialdemokraterne foreslår, der afgør om du kan trække dig tilbage før tid - det skal være dit helbred.

Som fanden læser bibelen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce