30 års jubilæum, overdragelse og ny branding

Yvonne Kristensen glæder sig til at kunne fejre virksomhedens 30 års jubilæum og samtidig markere, at hun nu er blevet direktør for hele foretagendet. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

30 års jubilæum, overdragelse og ny branding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1. marts fyldte JK Pavilloner 30 år, hvilket bliver fejret med en festlig reception fredag 5. april. Samtidig markeres, at en overdragelse nu 100 procent er faldet på plads, og at virksomhedens logo bliver helt nyt.

Egtved: Det hele startede 1. marts 1989. Her så JK Pavilloner for første gang dagens lys, da den nu afdøde, Jørgen Kristensen, i nogle mindre lokaler i Gadbjerg havde en drøm om at fremstille fleksible vogne på hjul.

Mange år er gået siden da. Helt præcist 30 år, hvor virksomheden stødt har vokset sig større og større.

I mellemtiden flyttede JK Pavilloner til Nydamsvej i Egtved, og de senere fem år, har væksten taget endnu mere fart, og det er i dag datteren, Yvonne Kristensen, der styrer slagets gang i virksomheden.

Overtog direktørstolen efter far

Yvonne Kristensen har været ansat hos JK Pavilloner i 13 år, og for fem år siden, ganske kort før hendes far afgik ved døden, blev hun administrerende direktør i firmaet.

I år, efter en længere periode hvor mange formalier har skullet falde på plads, kan Yvonne Kristensen nu kalde sig direktør og 100 procent ejer af JK Pavilloner. Hun har købt hele virksomheden i ét hug.

- I starten skulle jeg lige vænne mig til rollen som direktør. Det var nogle store sko, jeg skulle udfylde, men stille og roligt er jeg faldet rigtig godt til, konstaterer Yvonne Kristensen, der har 12 medarbejdere ansat i virksomheden.

Pavilloner er i dag ikke blot simple skurvogne, men er blevet til transportable, gennemførte byggerier med alt lige fra isolerede vægge, lydisolerede lofter, fuldt udstyrede toiletter, køkkener, og hvad man ellers nærmest kan forestille sig. Ofte er der flere rum, gulvene er ligesom de, man finder i et helt almindeligt hjem, der er ventilationer, lamper er hængt op, og der bliver opvarmet med for eksempel energivenlige luft til luft varmepumpe.

Forandring skal der til

Ikke alene skal en overdragelse og virksomhedens 30 år på bagen fejres 5. april, men det er også dagen, hvor JK Pavilloner får nyt logo og en ny hjemmeside.

- Jeg synes, der skulle noget forandring til, og så vil jeg gerne sætte mit præg på tingene, lyder det fra Yvonne Kristensen, der også forklarer, at det var en hård beslutning at skulle tage, sådan at lave om på det logo, som hendes far i sin tid havde fået lavet.

- Men nu skulle det være, og jeg er selv blevet rigtig glad for resultatet, konstaterer den glade direktør, der glæder sig til at afsløre virksomhedens nye grafiske udtryk, når festlighederne går i gang.

Jubilæumsreceptionen afholdes i JK Pavilloners egne haller på Nydamsvej.

30 års jubilæum, overdragelse og ny branding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce