Anders Mikkelsen, nu med en ny sang om Egtved

Sidste år var publikum både rørt og underholdt af sanger, sanskriver og trobadour Anders Mikkelsen da han besøgte Egtved Forsamlingshus. Han er blandt andet kendt for at have skrevet Sangen om Egtved Hotel, og i år kan han præsentere en ny sang han har skabt om Egtved. Pressefoto

Anders Mikkelsen, nu med en ny sang om Egtved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egtved: Sanger, sangskriver, guitarist og historiefortæller, Anders Mikkelsen, er blandt andet kendt for i 2010 at have skrevet Sangen om Egtved Hotel. Han har nu, ni år senere, skrevet en ny sang om Egtved, og denne sang og meget mere til, kan man høre, når han fredag 26. april indtager scenen i Egtved Forsamlingshus.

Anders Mikkelsen har optrådt overalt i Danmark. På scenen er han en kunstner, der forstår at fastholde sit publikum, alene med sin guitar og en håndfuld vedkommende, sjove, stærke og nærværende sange, som rører ved hjertet og sætter tankerne i gang. Han er kendt, som manden, der kan få sagt selv de sværeste og mest nederdrægtige sandheder, med en humoristisk "twist" og et satirisk glimt i øjet.

Anders Mikkelsen når ikke blot ud over scenekanten: Han kommer med sine sange, sin humor og sin dialog langt ind under huden på tilhørerne, og efterlader indtrykket af en varm og engageret troubadour med noget på hjerte. Gennem årene er Anders Mikkelsen blevet sammenlignet med mange af kollegerne, men helst vil han være sig selv og indtage scenen på sin egen lune og stilfærdige facon.

En koncert med Anders Mikkelsen er en varm og humoristisk rejse gennem et musikalsk univers, fyldt med tankevækkende historier og iørefaldende sange - og han føler sig altid godt tilpas i sit publikums selskab.

Egtved Forsamlingshus byder denne aften på svinekam stegt som vildt, brune kartofler, diverse tilbehør og dessert.

Arrangementet foregår i Egtved Forsamlingshus, Kirkevej 2, 6040 Egtved, hvor dørene åbnes klokken 18.

Man kan købe billetter til arrangementet på dansant-vejle.dk eller hos Egtved Lyd & Billede.

Anders Mikkelsen, nu med en ny sang om Egtved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce