Anders fra Egtved valgt til 4Hs landsledelse

Anders Løkkegaard Madsen har i ti år været formand for Egtved 4H. Nu er han valgt ind i organisationens landsledelse. PR-foto

Anders fra Egtved valgt til 4Hs landsledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders Løkkegaard Madsen er ny mand i 4Hs landsledelse og vil arbejde for flere medlemmer og endnu bedre aktiviteter for børn inden for natur, dyr og mad.

Egtved: Børne- og ungdomsorganisationen 4H får nu en stemme fra Egtved 4H i ledelsen på landsplan. Anders Løkkegaard Madsen fra Egtved 4H blev nemlig forleden valgt til ledelsen på 4Hs landsmøde på Bygholm Landbrugsskole.

- Jeg er selvfølgelig glad for at blive valgt. Jeg har været i 4H hele mit liv, og nu glæder jeg mig til at blive en del af landsledelsen, fortæller det nyvalgte medlem af landsledelsen i en pressemeddelelse.

4H er en frivillig organisation, og de fleste af de 4.000 medlemmer er børn i alderen 8-12 år. De er med på madskoler, er aktive på dyrehold, laver naturaktiviteter og meget mere.

Formand for den lokale 4H-klub

Anders Løkkegaard Madsen har de sidste 10 været formand for Egtved 4H, hvilket han fortsat vil være. I fremtiden skal han også være med til at bestemme i organisationen på landsplan.

- 4H er på vej et rigtig godt sted hen, og det vil jeg gerne være en del af. 4H har de sidste år fået et klogt strategisk fokus på mad, dyr og natur, og det arbejde vil være med til at fortsætte. Og så er jeg glad for, at vi i fremtiden ikke kun skal have fokus på børn som medlemmer men også de unge, siger Anders Løkkegaard, der til daglig arbejder som salgskonsulent.

4H i Danmark startede helt tilbage i 1938, og organisationen har nu 69 klubber fordelt over hele Danmark.

Anders fra Egtved valgt til 4Hs landsledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce