Vi bruger cookies!

vafo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.vafo.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Arkitekter satsede på synlighed

Sådan kommer den nye svømmehal i Egtved til at tage sig ud indefra. Visualisering: GPP Arkitekter A/S

Arkitekter satsede på synlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egtved: En ny svømmehal skal være synlig og hænge godt sammen med den eksisterende hal. Det mener Carsten Gjørtz, indehaver af GPP Arkitekter A/S, som har tegnet stregerne til svømmehallen i det løsningsforslag, som entreprenørvirksomheden C.C. Contractor har budt ind med.

Den oprindelige opgave lagde ellers op til, at svømmehallen skulle placeres bag ved hallen.

- Men det ville være synd at placere den bagved, synes vi, så vi valgte at trække den frem, så den får en god synlighed. Det var lidt at tage en chance, men vi vurderede, at det ville fungere bedre, siger han.

Derfor glæder det også Carsten Gjørtz, at netop forslaget om placeringen bliver fremhævet som en af årsagerne til, at netop det projekt blev udpeget som vinder.

GPP Arkitekter A/S kender Egtved og multihallen særdeles godt, da virksomheden stod for tegningerne af det byggeri også.

- Det har måske givet os lidt fordele, da vi allerede dengang talte om, hvordan man på sigt måske kunne udvide hallen, og så kender vi hallen rigtig godt, vurderer Carsten Gjørtz.

Arkitekter satsede på synlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.